Genți termice și de călătorie - pentru un picnic și multe altele

2022-06-29
Genți termice și de călătorie - pentru un picnic și multe altele

Vacanța este aproape, așa ca a venit timpul sa ne pregătim de relaxare. O geantă de călătorie este utilă pentru călătorii lungi și scurte. De data aceasta ne vom ocupă de bagajele speciale și vă vom sfătui cum să transportați alimentele pentru a le păstra proaspete.

O geanta frigorifică este un accesoriu de călătorie esențial. Ieșiri la picnicuri în familie, plajă sau o călătorie mai lungă cu mașina - în astfel de situații o geantă turistică va fi cu siguranță la îndemână. Verificăm ce frigidere cu cartușe poți lua cu tine în vacanță.

Ce geantă termică ar trebui să alegi?

Frigiderele și genți termice sunt o categorie mare - de la modele mici, care pot fi potrivite pentru prânz pentru serviciu, până la răcitoare de dimensiuni mari care au nevoie de energie externă. Astăzi ne vom ocupă de accesorii mai puțin avansate. Vom verifica care sunt caracteristicile gentilor termice cu cartuse de răcire.

Criteriul de bază pentru aceasta selecție este dimensiunea gentilor. Cele mai mici sunt ca o cutie de prânz pentru o persoană. Acestea sunt perfecte pentru munca de vară. Vor fi utile și pentru o plimbare cu copilul dumneavoastră, puteți împacheta gustări, de exemplu ciocolată într-o geanta mică, fără să vă temeți că se va topi într-o zi fierbinte. Un mic frigider turistic va fi potrivit pentru transportul medicamentelor care necesită depozitare la temperaturi scăzute, de exemplu vaccinuri sau insulină.

Modelul de mărime medie este geanta perfectă pentru picnic. Ține la indemana mâncăruri și băuturi de familie, gustări sau prăjituri și fructe. Pentru excursii mai lungi sau pentru a oferi masa mai multor persoane ai nevoie de o geanta mare de picnic cu o capacitate de peste 20 de litri.

Rucsac termic – o soluție foarte convenabilă, mai ales pentru familiile cu copii mici. Funcționează excelent în timpul unei excursii la plajă, unde trebuie să iei o mulțime de lucruri.

Alegerea între o geantă sau un frigider depinde de modul în care călătoriți și de nevoile dvs. Pentru persoanele care campează adesea sau călătoresc pe distanțe lungi, recomandăm frigiderele de camping alimentate la o priză de mașină. Cand iesi ocazional la picnic sau faci plajă doar în vacanță - o geanta turistica termica va fi o solutie mult mai buna.

Avantajele și dezavantajele genților termice

Să începem cu avantajele – o geantă termica este mai ușoară și necesită mai puțin spațiu de depozitare după sezon decât un frigider. Nu este nevoie de alimentare permanentă în timpul călătoriei. Perfectă pentru drumeții și excursii cu bicicleta. Puteți alege dimensiunea în funcție de nevoile dvs. la fel ca și estetică accesoriului pe placul tău. O geantă termica este ușoară, de obicei echipată cu o curea de umăr lungă, reglabilă.

Care sunt dezavantajele unei genti termice pentru picnic?

Trebuie să vă amintiți să pregătiți cartușele de răcire. Temperatura din geanta rămâne constantă pentru doar o anumită perioadă de timp. După câteva ore în lumina directă a soarelui, nu va funcționa ca o răcitoare.

Ce merită să știți despre frigiderele de camping?

Frigiderele sunt aparate care necesită energie electrică. Există și modele simple, adică frigidere de călătorie cu cartușe. Atât primul cât și al doilea sunt mari și destul de grei. Cu toate acestea, merită să acordați atenție faptului că păstrează temperatura mai mult decât o simplă geanta termică. Frigiderul este bine închis, din plastic. Chiar dacă ceva se vărsă înăuntru, afară nu vor fi pete.

Gențile de călătorie sunt fundamental diferite de frigidere. Funcționarea lor se bazează pe menținerea unei temperaturi constante în interior în condiții adecvate. Nu au nevoie de energie, așa că funcționează câteva ore. Avantajul gentilor termice este ca poți depozita în ele produse racite sau incalzite. În ambele cazuri, geanta își va izola conținutul împotriva factorilor externi.

Avantajele și dezavantajele frigiderelor turistice

Împărțim frigiderele în dispozitive cu alimentare externă și recipiente cu cartușe. Ambele sunt etanșe - acesta este un mare avantaj, deoarece mirosul de mâncare nu vine din interiorul lor. Nu poate fi supraestimat atunci când călătoriți cu mașina.

Frigiderele de camping vin în general în capacitatea unor genti termice mari. Sunt concepute pentru a răci mai multe băuturi și gustări. Avantajul frigiderelor electrice este că păstrează alimentele reci atâta timp cât sunt aprinse. Spre deosebire de genti care rezistă până la câteva ore și păstrează temperatura produsului doar atunci când îl punem în el. Frigiderele moderne de călătorie oferă comenzi electronice și capacitatea de a seta temperatura de răcire.

Principalul dezavantaj al frigiderelor de camping este dimensiunea lor. Ocupă mult spațiu, așa că trebuie să găsești spațiu de depozitare după sezon. Dacă alegeți un model alimentat, trebuie să vă asigurați că acesta este livrat impreuna cu dispozitiv. Pe de altă parte, frigiderele turistice cu inserții de răcire necesită o pregătire prealabilă. Se datorează faptului de a pune cartuse la congelator cu câteva ore înainte de a ieși.

O caracteristică importantă a frigiderului este greutatea acestuia. Amintiți-vă că împachetat până la refuz va fi și mai greu. Așa că s-ar putea să descoperi că transportul frigiderului la plajă în fiecare zi timp de două săptămâni va fi o durere. Mai mult decât atât, nu există prea multe alegeri aici când vine vorba de dimensiunea dispozitivului. Cele mai multe dintre ele au dimensiuni standard. Estetică lor este, de asemenea, destul de uniformă. Cel mai adesea, frigiderele de camping sunt albastre sau roșii. Cele care necesită energie trebuie tratate cu grijă datorită electronicii din interiorul dispozitivului.

Rezumat

Gențile termice turistice sunt o soluție foarte practică și simplă. Cele mai mici se vor dovedi utile pe vreme caldă pentru a duce o masă la serviciu. Dimensiunile medii și mari vor fi perfecte pentru picnicuri în familie și ieșiri pe plajă. Recomandăm frigiderele turistice de dimensiuni normale pentru rulote. Funcționează bine acolo unde poți ajunge cu mașina. Un rucsac termic este mai bun pentru drumeții. Oferă posibilitatea de a împacheta convenabil gustări și băuturi, cu mâinile libere.

Pret bun

pixel