Decoratiuni luminoase de Craciun

2023-11-29
Decoratiuni luminoase de Craciun

Lumini adecvate pentru pomul de Crăciun - pe care să le alegeți

În zilele noastre, este greu să-ți imaginezi Crăciunul fără un set de luminițe de Crăciun. Acesta este motivul pentru care aceste lumini sunt de obicei în fruntea listei noastre de cumpărături atunci când începem să ne decoram casa pentru sezonul sărbătorilor. Cu atâtea opțiuni din care să alegem, uneori poate fi dificil să știm de unde să începem.Lumini sunt, până la urmă, una dintre cele mai populare decorațiuni de Crăciun!

Le puteți atârna pe rame de ferestre, pe acoperiș, de-a lungul gardurilor sau le puteți înfășura în jurul trunchiurilor de copaci din grădină. De asemenea, puteți utiliza versiunile scurte alimentate cu baterii pentru decorațiuni cu coronite sau pentru scările. Pentru a vă ajuta să decideți ce luminițe de Crăciun să alegeți, v-am pregătit câteva sfaturi care vă vor clarifica acest subiect.

 Crăciun, brad de Crăciun, luminițe de Crăciun, luminițe
 Crăciun, brad de Crăciun, luminițe de Crăciun, luminițe

Alege culoarea becului

Culoarea luminilor de Crăciun depinde în totalitate de preferințele tale, precum și de culorile camerelor din casa ta. Atunci când alegeți culoarea becurilor, luați în considerare și aspectul și decorațiunile de pe brad. Dacă sunteți în căutarea unei atmosfere tradiționale, confortabile, luminile calde pentru pomul de Crăciun albe sau galbene ar trebui să corespundă așteptărilor dumneavoastră. Ca alternativă, dacă căutați ceva puțin diferit, atunci lumini multicolore sau lumini roșii pentru brad de Crăciun ar fi perfecte.

Amintiți-vă că, chiar dacă alegeți lumini albe simple, tot puteți accentua celelalte decorațiuni de pe bradul dvs. de Crăciun - alegeți doar ornamente care ies în evidență. Un decor original și distinctiv va fi cu siguranta perdea luminoasă.De asemenea, este o idee bună să verificați culoarea cablului înainte de a cumpăra luminile. De exemplu, un cablu verde ar fi perfect pentru împodobirea unui brad de Crăciun, în timp ce un cablu discret, transparent, ar fi grozav pentru a decora o oglindă sau o poză.

 Crăciun, brad de Crăciun, luminițe de Crăciun, luminițe
 Crăciun, brad de Crăciun, luminițe de Crăciun, luminițe

Alegeți forma luminilor

Luminile pentru brad de Crăciun în formă standard arată frumos, dar dacă îți dorești aspectul original al bradului tău, poți alege decorațiuni ușoare cu o formă diferită. Există multe forme alternative de becuri pe care le puteți lua în considerare, inclusivgloburi, stele sau sau caluti.

Lungimea cablului

Înainte de a cumpăralumini de Crăciundecideți unde vor fi amplasate, deoarece acest lucru va determina cât de lung trebuie să fie cablul. Este o idee bună să măsurați mai întâi camera și locurile în care intenționați să atârnați lămpile. O fereastră decorată cu lumini va necesita, desigur, mult mai puțină lungime decât un brad uriaș de Crăciun care decoreaza sufragerie!

Baterii sau alimentare de la rețea

Dacă nu doriți ca firele să se încurce sub picioarele dvs. în sufragerie, alegeți iluminarea alimentată de baterii. Cu acest decor vei avea nevoie de maxim 4 baterii AA, deci este o alegere excelentă și dacă vrei sa amenajezi un spațiu in afara casei tale, de exemplu o grădină!

Alternative grozave pentru luminile tradiționale

Dacă ai chef să iei o pauză de la luminile tradiționale anul acesta, de ce să nu luminezi casa ta cucrenguțe strălucitoare? Nu numai că vor aduce o notă de originalitate camerei tale, dar vor crea și o atmosferă modernă care va accentua celelalte decorațiuni din casa ta. De asemenea, puteți pune una pe hol sau într-o altă cameră pentru a menține spiritul sărbătorilor viu în toată casa.

 Crăciun, brad de Crăciun, luminițe de Crăciun, luminițe
 Crăciun, brad de Crăciun, luminițe de Crăciun, luminițe

Nu uita de elementele de bază

Acum că ai ales luminițele perfecte de Crăciun pentru casa ta, este timpul să ții minte câteva dintre cele mai importante reguli de utilizare a acestui tip de decor. În primul rând, este o idee bună să vă conectați luminile la un temporizator, astfel încât acestea să se aprindă doar câteva ore pe zi când sunteți acasă, economisind astfel energie electrică. Unele dintre luminile noastre de Crăciun vin preinstalate cu o funcție de cronometru. Dacă ați ales lămpi alimentate de la rețea, verificați dacă cablul va ajunge la priza, altfel veți avea nevoie de un prelungitor.

Siguranța pe primul loc

Nu lăsați niciodată luminile la îndemâna copiilor mici și a animalelor de companie. Asigurați-vă că cumpărați lumini care sunt destinate exclusiv utilizării în interior. Ar trebui să găsiți aceste informații pe ambalaj. Luminile interioare nu sunt destinate utilizării în aer liber și pot arde cu ușurință o siguranță. Majoritatea luminilor moderne de exterior folosesc becuri LED, care sunt foarte eficiente și folosesc mai puțină energie electrică decât becurile cu incandescență tradiționale, ceea ce le face mai ieftine de întreținut. De asemenea, sunt de joasă tensiune și nu se supraîncălzesc, făcându-le mai sigure pentru copii.

Sperăm că după ce ai citit articolul nostru, acum știi ce luminițe de Crăciun veți alege anul acesta. Dacă doriți să aflați mai multe despre diversele tipuri de lumini, vă invităm să vizitați magazinul Emako.co.ro, unde veți găsi o gamă variată atât de luminițe pentru brad, cât și alte decorațiuni de Crăciun.

Pret bun

pixel