Farfurie pentru desert Secret de Gourmet, 19 cm, Portelan, Negru

Referinta: 37931

43,53 lej
cu TVA
culoare
Cantitate
Produs disponibil in stoc

Farfurie pentru desert Secret de Gourmet, 19 cm, Portelan, Negru

Farfuria pentru desert a aparut din necesitatea, tot mai pregnanta, de a servi mancarea intr-o vesela cu un design deosebit, care sa infrumuseteze masa din bucatarie sau dining.
De regula, este apreciata vesela in culori deschise, insa culorile folosite la fabricarea acestei farfurii pun desertul in evidenta, prin crearea unui aspect vizual unic si original.
Culoarea neagra a farfuriei este decorata cu un model simetric punctat. Aceasta combinatie face ca desertul servit sa nu mai necesite decoratiuni suplimentare.
Este cunoscut dintotdeauna faptul ca in primul rand mancam cu ochii, motiv pentru care tortul servit pe aceasta farfurie va fi, cu siguranta, foarte gustos.
Farfuria pentru desert Secret de Gourmet va crea un contrast minunat daca va fi amplasata pe o masa la care vesela va fi in culori deschise, devenind, astfel, un articol neconventional de decor.

Detalii:

  • Farfuria pentru desert, pe langa faptul ca poate fi utilizata pentru servirea prajiturilor, indeplineste si o functie estetica, fiind un articol de decor original pentru masa;
  • Combinatia dintre negru si alb ii confera originalitate;
  • Daca este servit pe o astfel de farfurie, desertul nu necesita decoratiuni suplimentare;
  • Aceasta farfurie va crea un contrast perfect in cazul in care va fi amplasata pe o masa decorata in culori deschise;
  • Culoare: Alb/Negru;
  • Diametru: 19 cm.

.

37931

3 alte produse din aceeasi categorie: