Suport farfurie OUTLAND Secret de Gourmet, Diametru 38 cm, Hartie, Verde

Referinta: 40019

43,53 lej
cu TVA
culoare
Cantitate
Produs disponibil in stoc

Suport farfurie OUTLAND Secret de Gourmet, Diametru 38 cm, Hartie, Verde
 
Acest suport pentru farfurie combina 2 functii importante: cea decorativa si cea de protectie a mesei. Daca detineti o masa din lemn mat, si nu o masa lacuita, chiar si o mica pata se poate impregna in material si persista pentru totdeauna. Din acest motiv este necesar sa va asigurati masa in mod adecvat. Acest suport este o solutie excelenta.
 
Petele nu sunt singurii dusmani in ceea ce priveste murdaria mesei. De asemenea, caldura vaselor fierbinti poate deteriora suprafata acesteia. In cazul meselor de sticla cu o structura delicata in cel mai rau caz, sticla se poate fisura din cauza temperaturii. Ne dorim sa fim atenti la aceste detalii, motiv pentru care putem utiliza acest suport pentru farfurii si oale fierbinti.
 
Acest suport din colectia Outland a fost tesut din hartie, intr-un stil etnic din Africa. Colectia Outland este inspirata stilistic prin radacini etnice si prin utilizarea modelelor si combinatiilor de culori caracteristice acestei culturi.
 
Un strat protector asemanator impletiturilor africane, ce a fost realizat din materii prime naturale se potriveste perfect oricarui tip de decor interior. Suportul este usor de curatat si rezistent la deteriorari. Datorita procesului de productie special al hartiei folosite pentru fabricarea suportului, acest produs poate fi folosit o perioada indelungata de timp.
 
Detaliile produsului:
  • suport de farfurie elegant din colectia Outland;
  • un plus decorativ al locuintelor, realizat intr-un stil etnic;
  • protejeaza masa de murdaria si decolorarea provocata de temperatura ridicata a vaselor fierbinti;
  • a fost realizat din hartie speciala;
  • este usor de curatat;
  • produs al marcii franceze Secret de Gourmet;
  • material: hartie;
  • diametru (cm): 38.
40019

16 alte produse din aceeasi categorie: