Dulap pentru pantofi

  • Dulap de pantofi din lemn
Dulap pentru pantofi
Dulap pentru pantofi
Dulap pentru pantofi
Dulap pentru pantofi
Dulap pentru pantofi
Dulap pentru pantofi
Dulap pentru pantofi
Dulap pentru pantofi
329,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Gadget-uri de încredere pentru bucătărie, mobilier funcțional și solid pentru hol, baie și bucătărie, decorațiuni la modă pentru casă - toate acestea și puțin mai mult sunt oferite clienților săi de cunoscutul producător german Kesper în cele mai recente colecții de accesorii de bucătărie, dulapuri, comode și accesorii pentru casă. Acest suport de pantofi extrem de practic și elegant combină funcția de comodă pentru pantofi și de o bancă confortabilă și utilă in fiecare locuinta < / strong>, tapitata in lenjerie eleganta si rezistenta. Un astfel de dulap de pantofi modern va îmbunătăți funcționalitatea holului sau a garderobei dvs. și va decora frumos interiorul.

Dulapul de pantofi Kesper este destul de încăpător, în ciuda dimensiunilor sale mici - poate ține până la 5 perechi de pantofi. Este format din trei camere mai mici și două mai mari, a căror împărțire și înălțime pot fi ajustate în funcție de nevoile tale. Designul elegant și simplu al acestui dulap modern de pantofi îi va permite să se potrivească cu interioare de diferite tipuri în termeni de decor , cele din ce în ce mai puțin inspirate de tendințele actuale în decorare.

Culoare nobilă stejarul sonoma este întotdeauna un accesoriu elegant de amenajare. a fost folosit lemn de înaltă calitate, certificat FSC, pentru a face acest dulap. Producătorul urmează principiile managementului rațional al resurselor forestiere, îi pasă de ecologie și acționează într-o manieră responsabilă social.

Caracteristicile produsului:

  • combinație foarte practică de dulap de pantofi cu scaun, >
  • rafturile suportului de pantofi din lemn pot fi personalizate în funcție de nevoi,
  • utilizare universală în diverse interioare,
  • material de bună calitate: lemn de bambus certificat FSC,
  • produs original de la binecunoscutul brand Kesper.
Producător
Cod produs
30915
Producător
Kesper
Numărul de rafturi
5
Latime (cm)
51.5
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
certificat
FSC
Inaltime (cm)
48
Lungime (cm)
29.5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel