Cutie de bijuterii

Cutie de bijuterii
Cutie de bijuterii
Cutie de bijuterii
Cutie de bijuterii
Cutie de bijuterii
Cutie de bijuterii
Cutie de bijuterii
Cutie de bijuterii
125,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 37% (46,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cutia de bijuterii este un accesoriu la modă în care poți expune frumos cele mai frumoase bijuterii. Inelele, cerceii și lanțurile își vor găsi locul aici. O cutie dreptunghiulara din sticla are 5 compartimente, in care poti depozita atat comori delicate, cat si accesorii mai mari, de exemplu brose sau coliere bogat decorate. Cutia de bijuterii este încântătoare și practica, prin urmare poate deveni un cadou original pentru o persoană dragă. Va atrage fiecare femeie care o primește, comorile femeilor merită un loc special. Un bărbat ar trebui să fie, de asemenea, încântat de o astfel de surpriză de bun gust, el va putea pune ceasuri, cleme de cravată sau butoni de cămăși, inele. Acest organizator de sticla cu bordura aurie va arata grozav in baie, pe masa de toaleta sau sifonier. Cutia transparentă va înlocui cu succes o cutie pentru produse cosmetice mai mici. Va fi un accesoriu la modă și util pentru un birou elegant și poate fi folosit și ca organizator pentru mici rechizite de birou.

Caracteristici ale produsului:

  • Un organizator de sticlă care vă va expune frumos bijuteriile.
  • Realizat din sticlă cu bordură aurie, este un decor foarte atractiv.
  • Perfect ca idee de cadou pentru femei sau bărbați.
  • Poate fi un organizator elegant pentru articole de birou mici.
Producător
Cod produs
31298
Lungime (cm)
14
Culoarea dominantă
transparent
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Material dominant
sticlă
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel