Rasnita de piper, lemn de cauciuc, 40 cm, Kesper

  • Rasnita de piper, lemn de cauciuc, 40 cm, Kesper
Rasnita de piper, lemn de cauciuc, 40 cm, Kesper
Rasnita de piper, lemn de cauciuc, 40 cm, Kesper
Rasnita de piper, lemn de cauciuc, 40 cm, Kesper
Rasnita de piper, lemn de cauciuc, 40 cm, Kesper
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Rasnita de piper manuala- gust la îndemâna degetelor

  • Rasnita lemn de cauciuc: Produsul este fabricat din material natural. Lemnul de cauciuc este estetic și igienic. Finisajul natural al lemnului cu o suprafață lucioasă adaugă un caracter elegant întregului și protejează materialul împotriva deteriorării.
  • Măcinare precisă: mecanismul de măcinare ceramică permite măcinarea precisă a boabelor selectate. Un mic buton de pe capul râșniței vă permite să reglați grosimea produselor măcinate. Cu cât le strângeți mai mult, cu atât măcinarea va fi mai fină.
  • Nu doar pentru piper: această râșniță nu este perfectă doar pentru măcinarea ardeiului proaspăt, ci și pentru măcinarea cafelei. Puteți ajusta cu ușurință gradul de măcinare în funcție de nevoile dvs. Boabele de piper sunt complementul perfect pentru preparatele cu paste în stil italian.
  • Siguranță alimentară: Este sigură pentru alimente, ceea ce garantează siguranța atunci când o utilizați. Poți fi sigur că ardeiul sau cafeaua ta nu vor fi expuse la substanțe nocive.
  • Se potrivește bine în mână: Este concepută pentru o utilizare convenabilă și confortabilă. Proporțiile sale adecvate, forma ergonomică și mânerul confortabil fac macinarea ușoară și plăcută.
Producător
Cod produs
31364
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
Kautschuk
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel