Dozatoare de sare si piper, asezate pe o baza de lemn, KESPER

  • Dozator de condimente din lemn
Dozatoare de sare si piper, asezate pe o baza de lemn, KESPER
Dozatoare de sare si piper, asezate pe o baza de lemn, KESPER
Dozatoare de sare si piper, asezate pe o baza de lemn, KESPER
Dozatoare de sare si piper, asezate pe o baza de lemn, KESPER
119,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (35,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sare și piper, așezate pe o bază de lemn, KESPER . Condimentele sunt cel mai important lucru în bucătărie, fiecare dintre noi are mâncărurile noastre preferate și ne plac atunci când au aroma potrivită. De multe ori depozităm mirodeniile lichide în ambalaje mari de sticla, pe care le ascundem în dulapuri și este dificil să dozăm cantitatea potrivită din ele pentru a nu strica gustul preparatului. Compania Kesper a decis să pregătească un dozator de sare și piper extrem de funcțional care să vă ajute să le afișați corect, să aveți acces ușor la ele.

Recipiente practice pentru sare și piper de la Kesper este un articol extrem de funcțional care trebuie găsit în fiecare bucătărie. Vă permite să depozitați cu ușurință condimentele, astfel încât acestea să fie întotdeauna vizibile și ușor accesibile. Un suport special dedicat setului de dozatoare permite mutarea acestora cu usurinta. Dozatoarele și suportul sunt din lemn, care este foarte durabil și rezistent la apă. Dozatorul de piper are și o râșniță manuală.

Puteți uita să pierdeți timpul căutând condimente în adâncurile dulapurilor de bucătărie, datorită cărora le veți avea mereu la îndemână . Organizatorul va arăta grozav pe blatul din bucătărie și vei putea ajunge cu ușurință la condimentele tale preferate în timp ce gătești, de asemenea, va arăta grozav pe masă în timpul unei cine de familie.

Caracteristicile produsului:

  • dozatoare de sare și piper din lemn ,
  • din lemn,
  • de la Kesper, un designer de accesorii practice pentru casă,
  • dozarea adecvată a condimentelor care îmbunătățesc gustul felului de mâncare,
  • un gadget indispensabil pentru bucătărie.
Producător
Cod produs
31371
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Latime (cm)
13
Inaltime (cm)
15
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel