Suport pentru aluat 2 în 1 cu margine, 58 x 38 cm, Kesper

  • Suport pentru aluat 2 în 1 cu margine, 58 x 38 cm, Kesper
Suport pentru aluat 2 în 1 cu margine, 58 x 38 cm, Kesper
109,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Suport mare de bucătărie - creați un loc confortabil pentru a pregăti produse de patiserie

Obțineți mediul perfect pentru pregătire și coacere cu suportul de bucătărie Kesper pentru blat. Acest suport 2 în 1 cu margine este soluția perfectă pentru toți pasionații de gastronomie care apreciază caracterul practic și calitatea.

  • Multifuncționalitate: Este un produs versatil care servește drept loc perfect pentru preparare și coacere. Este realizat din placaj de înaltă calitate, care este durabil și rezistent la deteriorare. Datorită celor două picioare, se ține perfect de blat, împiedicând-ul să se miște în timpul utilizării intensive.
  • Dimensiuni practice și margini confortabile: Măsoară 58 x 38 x 0,8 cm și înălțimea ei este de 3 cm. Această combinație perfectă de dimensiuni vă oferă spațiu amplu de lucru unde puteți pregăti în mod liber alimente și produse de patiserie. În plus, este echipat cu două margini care protejează de alunecare ingredientele, permițând tăierea și tocarea precisă și sigură.
  • Conceput pentru pasionații de bucătărie: Este conceput pentru toți cei care apreciază o abordare profesională a pregătirii mesei. Indiferent dacă ești un bucătar cu experiență sau doar îți începi călătoria culinară, aceasta îți va oferi spațiul și stabilitatea necesare pentru a crea mâncăruri excepționale în intimitatea casei tale.
Producător
Cod produs
31958
certificat
FSC
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
58
Latime (cm)
38
Inaltime (cm)
4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel