Cutie decorativa din lemn, recipient de pin, 47 x 36 cm, Kesper

  • Cutie decorativa din lemn, recipient de pin, 47 x 36 cm, Kesper
Cutie decorativa din lemn, recipient de pin, 47 x 36 cm, Kesper
139,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cutie decorativă - frumusețe și caracter practic într-unul

  • Utilizare versatilă: Cutia decorativă din lemn Kesper de 47 x 36 cm și 28 cm înălțime oferă mult spațiu de depozitare pentru diverse articole. Perfecta ca organizator practic în camera de zi, dormitor, bucătărie sau sufragerie, permițându-vă să organizați și să decorați interiorul. Dacă o puneți cu partea lungă în sus, poate fi folosita ca suport de flori rustic pe balcon.
  • Ideala pentru casă și gastronomie: cutia este o alegere excelentă atât pentru aranjamente acasă, cât și pentru restaurante. Poate servi ca recipient elegant pentru sticle de vin, accesorii de bucătărie, obiecte decorative mici sau poate fi folosita ca element eficient de design interior.
  • Manopera atenta din lemn de pin certificat: Cutia a fost realizată cu atentie din lemn de pin de înaltă calitate, care este certificat FSC. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că produsul provine din surse legale și durabile, iar producția sa contribuie la protecția pădurilor și a mediului natural.
  • Utilizări alternative și soluții practice: pe lângă depozitare, o cutie de lemn oferă multe alte utilizări. O poți transforma într-un ghiveci de designer pentru plante, într-un raft elegant sau într-o cutie de cadou unică.
  • Marca Kesper - abordare durabilă și de înaltă calitate: Brandul Kesper este renumit pentru grija pentru cea mai înaltă calitate și abordare durabilă a producției. Produsele lor sunt atent proiectate, solide și durabile.
Producător
Cod produs
31999
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
47
Latime (cm)
36
Inaltime (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel