Sucitor de pizza din lemn, 40 cm, KESPER

  • Un sucitor lung pentru pizza de casă.
Sucitor de pizza din lemn, 40 cm, KESPER
59,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sucitorul de pizza din lemn, 40 cm al brandului german Kesper este realizat din lemn de calitate superioara, are o forma ergonomica, perfect pentru pizza. Sucitorul este perfect pentru oricine îi place să petreacă timpul în bucătărie pregătind mâncăruri și prăjituri de casă. Bucătăria este inima oricărei case și un loc pentru adunările de familie, nimic din ea nu creează o atmosferă atât de minunată și caldă precum mesele de casă, proaspăt preparate. Datorită ajutorului fiabilului sucitor Kesper, coacerea va deveni extrem de ușoară , iar casa ta va găzdui permanent produse de patiserie uimitoare!

Iți va fi mai ușor să prepari aluatul de pizza de casă si alte produse de patiserie. Este extrem de la îndemână și convenabil, va îmbunătăți coacerea, datorită căruia veți câștiga timp suplimentar pentru familia dvs. Cu un astfel de instrument de încredere, lucrul în bucătărie va deveni o adevărată plăcere , iar preparatele pregătite de tine vor căpăta și mai multă aromă. Încântă-ți oaspeții cu preparate neobișnuite, pregătite cu ajutorul uimitoarului sucitor Kesper.

Accesoriile de bucătărie de la Kesper se remarcă prin calitate și precizie , sunt extrem de durabile și rezistente la trecerea timpului, vor servi foarte mult timp. În plus, este mic, ceea ce il face la îndemână și potrivit pentru orice sertar de bucătărie.


Caracteristici ale produsului:

  • sucitor de pizza din lemn,
  • sucitor lung, la îndemână,
  • perfect pentru pizza de casă,
  • vă va facilita și îmbunătăți munca în bucătărie,
  • extrem de convenabil și la îndemână,
  • indispensabil în pregătirea mâncărurilor de casă,
  • produse ale renumitului brand german Kesper.
Producător
Cod produs
32008
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Diametru (cm)
5
certificat
FSC
Lungime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel