Cutie din lemn cu manere si capac, 40 x 30 cm, Kesper

  • Cutie din lemn cu manere si capac, 40 x 30 cm, Kesper
Cutie din lemn cu manere si capac, 40 x 30 cm, Kesper
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

O cutie de lemn cu capac care se încuie - pune în ea obiectele pe care vrei să le protejezi de praf și umiditate. O cutie cu o închidere convenabilă: Organizatorul are un capac solid cu balamale care permite deschiderea și închiderea ușoară. În acest fel, obiectele din interior sunt în siguranță. Sunt protejate împotriva prafului, umezelii și altor factori externi. Închiderea cutiei asigură și ordinea și menține un spațiu ordonat. Lemn de pin de culoare deschisă: Cutia este realizată din lemn de pin, care are o culoare deschisă natural. Lemn de pin 100%: Lemnul de pin este cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. Este usoara, dar in acelasi timp rezistenta, ceea ce face ca ea sa fie practica de utilizat. Lemnul de pin este, de asemenea, ușor de lucrat, ceea ce permite fabricarea precisă a cutiei cu detalii precise. Este un material ecologic și este reciclabil, ceea ce face ca această cutie să fie prietenoasă cu mediul. Certificat FSC: Cutia este fabricata din lemn din paduri gestionate responsabil si este certificata FSC. De asemenea, este de menționat faptul că produsul a fost fabricat în Polonia.
Producător
Cod produs
32034
certificat
FSC
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
39
Latime (cm)
29
Inaltime (cm)
13,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel