Lampă cu inscripții

  • Element decorativ
Lampă cu inscripții
Lampă cu inscripții
Lampă cu inscripții
Lampă cu inscripții
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Impresionant room neon este un decor unic și funcțional și o lampă modernă utilă. Această cutie luminoasă originală de la un producător renumit de accesorii pentru casă și decorare Atmosphera Créateur d'intérieur va fi un răsfăț pentru toți entuziaștii designului contemporan , care apreciază designul unic și calitatea bună.

Lampa albă a fost concepută ca o placă simplă, stilistică și economică pentru o cameră, la care poți adăuga singur farmec așând orice inscripție pe suprafața acesteia. Un mesaj care este important pentru dvs. sau care se va armoniza bine cu locul unde amplasați această lampă de designer.Lampa cu casetă luminoasă va arăta grozav în interioarele moderne. Se poate transforma într-un semn pentru cameră sau îl poti plasa în bucătărie sau în hol.

Lampa care funcționează cu baterie este realizată din plastic durabil și solid, care este ușor de curățat. Lampa cu litere este un succes decorativ care merită încercat.

Caracteristicile produsului:

  • lampă neon creativă și de designer
  • casetă luminoasă alimentată cu baterie cu un set de litere pentru a vă crea propria compoziție
  • lampă funcțională modernă alimentată de 3 baterii AA
  • produs de marcă al renumitei companii Atmosphera Créateur d'intérieur
Producător
Cod produs
32547
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Grosime (cm)
5.5
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Tip alimentare
3 baterii AA
Latime (cm)
30
Inaltime (cm)
22
Baterie
neincluse
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel