Umerase cu cleme, 2 piese, WENKO

  • Umerașe practice și confortabile
Umerase cu cleme, 2 piese, WENKO
Umerase cu cleme, 2 piese, WENKO
Umerase cu cleme, 2 piese, WENKO
Umerase cu cleme, 2 piese, WENKO
Umerase cu cleme, 2 piese, WENKO
Umerase cu cleme, 2 piese, WENKO
49,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umerase cu cleme, 2 piese, WENKO . Ai grijă de organizarea hainelor tale. Pentru a agata liber fără a se deteriora, aveți nevoie de un umeras adecvat. Datorită acestuia, rochiile, pantalonii, cămășile și alte articole de îmbrăcăminte vor arăta întotdeauna curate, îngrijite și elegante! Umerașul ocupă puțin spațiu, vă va permite să sortați ușor și rapid lucrurile , iar hainele suspendate nu necesita călcare înainte de fiecare utilizare. De asemenea, merită să acordați atenție alegerii modelului potrivit - în magazinul nostru online veți găsi umerașe potrivite pentru cravate, eșarfe, cămăși, pantaloni și multe alte tipuri de îmbrăcăminte!

Umerasul cu cleme este un produs al apreciatului brand german Wenko, datorită căruia puteți organiza cu ușurință spațiul din garderoba dvs. Umerașul este realizat din metal durabil și are o lățime universală de 44 cm . Produsul are vârfurile acoperite cu plastic.

Umerașul cu cleme va fi potrivit pentru agățat pantaloni sau o fustă . Umerașul este perfect pentru agățarea hainelor în dulap sau pentru uscare si aerisire.

Caracteristicile produsului:

  • umeras cu cleme,
  • produsul este fabricat din metal durabil,
  • umerasul are o lățime universală de 44 cm,
  • < li> produsul are vârfurile acoperite cu plastic,
  • umerasul va fi potrivit pentru a agata pantaloni, fuste sau alte articole de imbracaminte,
  • un produs al apreciatului brand german Wenko.

Producător
Cod produs
32856
Culoarea dominantă
bleumarin
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
30
Latime (cm)
10,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel