Umeras pentru haine, 45 cm, WENKO

  • Umeraș din lemn - o modalitate simplă si convenabilă de depozitarea a hainelor
Umeras pentru haine, 45 cm, WENKO
Umeras pentru haine, 45 cm, WENKO
Umeras pentru haine, 45 cm, WENKO
Umeras pentru haine, 45 cm, WENKO
49,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeraș din lemn - o modalitate simplă de depozitare comodă a hainelor de zi cu zi

  • Umeraș din lemn lăcuit: Suprafața cuierului este netedă. Lacul protejează lemnul împotriva zgârieturilor, precum și împotriva prafului și umezelii. Nuanța deschisă a lemnului se va potrivi în aproape orice garderobă.
  • Forma conturată a cuierului: este perfecta pentru a atârna o bluză sau o jachetă pe el. Forma ergonomică a cuierului seamănă cu forma brațelor umane. Hainele atârnate pe el nu se umflă.
  • Două adâncituri: Există două adâncituri pe brațele cuierului, care permit suspendarea confortabilă și uniformă a fustei. Acestea împiedică materialele alunecoase să cada în jos.
  • Stabil și durabil: un cuier din lemn nu se îndoaie sub greutatea hainelor. Agățați jachetele de iarnă sau o haină grea pe el. Dimensiunile umerasului sunt: ​​45 x 23,5 x 1,2 cm (latime x inaltime x lungime).
Producător
Cod produs
32865
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
Inaltime (cm)
105
Latime (cm)
23,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel