Cleme pentru spălat șosete, 7 bucăți, WENKO

  • 7 cleme de spălat șosete
Cleme pentru spălat șosete, 7 bucăți, WENKO
Cleme pentru spălat șosete, 7 bucăți, WENKO
Cleme pentru spălat șosete, 7 bucăți, WENKO
Cleme pentru spălat șosete, 7 bucăți, WENKO
Cleme pentru spălat șosete, 7 bucăți, WENKO
Cleme pentru spălat șosete, 7 bucăți, WENKO
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cleme pentru spălarea șosetelor, 7 buc, WENKO . Accesoriile pentru rufe sunt ceva ce poate ușura treburile casnice și poate economisi multe ore. Spălarea este aparent o activitate simplă, chiar schematică. Cu toate acestea, există lucruri la care merită să fim atenți, astfel încât spălarea să nu ajungă la defectarea mașinii de spălat sau a rufelor. Una dintre categoriile de îmbrăcăminte la care merită acordată o atenție specială este lenjeria de corp.

Chiar și sutienele conțin adesea rigidități ascuțite și dure care pot străpunge țesătura în timpul spălării și pot deteriora părțile mașinii de spălat. Prin urmare, cu siguranță nu ar trebui să le spălăm. Pentru asta există plase de rufe. Sunt, de asemenea, utile pentru spălarea altor articole de îmbrăcăminte, cum ar fi pantofii, pe care ar trebui să le reîmprospătați din când în când. La rândul lor, clipurile ne vor permite să controlăm șosetele, cărora le place atât de des să-și piardă perechea sau chiar să dispară complet.

Veți găsi toate aceste accesorii de spălat în cea mai recentă colecție a mărcii WENKO. Este renumit pentru acest tip de facilitare a locuinței, care este de mare ajutor în treburile zilnice agitate. Toate sunt fabricate din materiale solide care sunt adecvate pentru a fi utilizate în mașina de spălat și nu reprezintă o amenințare pentru aceasta. Aici avem 7 clipuri pentru spălarea șosetelor.

Este bun modul în care îți faci rufele pentru rufele și mașina de spălat? Poate că merită să cumpărați câteva lucruri care se vor ocupa de acest lucru. Plasele și clipurile sunt brevete foarte confortabile și foarte eficiente. Nu pot lipsi din casa ta.

Caracteristici ale produsului:

  • 7 cleme de spălat pentru șosete ,
  • un brevet simplu și eficient ,
  • protecție pentru lucrurile și mașina de spălat ,
  • produs dovedit al mărcii WENKO.

Producător
Cod produs
32880
numărul de piese din set
7
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
4
Latime (cm)
1
Inaltime (cm)
7,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel