Coș de baie, 20 cm., ARKTIS, alb, WENKO

  • Cos pentru baie sau toaletă
Coș de baie, 20 cm., ARKTIS, alb, WENKO
Coș de baie, 20 cm., ARKTIS, alb, WENKO
Coș de baie, 20 cm., ARKTIS, alb, WENKO
Coș de baie, 20 cm., ARKTIS, alb, WENKO
Pret bun
49,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coșul elegant ARKTIS cu capac cu balamale într-o culoare la modă , cu o capacitate ideală de 1,5 litri, este recipientul perfect pentru deșeuri în baie și toaleta pentru oaspeți. Gadget practic: cosul are un capac rotativ, usor de folosit, care nu numai ca ascunde discret continutul, dar garanteaza si curatenie si igiena.

Coșul are dimensiunile optime: înălțime 20,5 cm x diametru 13,5 cm și o capacitate de 1,5 litri , datorită cărora poate încăpea chiar și în cea mai mică baie sau toaletă. În plus, coșul va funcționa grozav și în alte camere: camera unui copil, biroul de acasă sau bucătărie. Calitatea înaltă a produsului este garantată de producția germană și de utilizarea materialelor durabile. Din grija pentru mediul natural și dezvoltarea durabilă, produsele noastre se caracterizează prin longevitate datorită utilizarii materialelor de cea mai înaltă calitate. Datorită acestui fapt, produsele noastre pot fi folosite mult timp.

Designul clasic vă permite să creați un aranjament elegant în baie sau toaletă. O formă simplă și culoarea albă creează un design la modă și ușor. Seria de baie ARKTIS vă permite să creați un aranjament coerent - doar completați setul cu un dozator de săpun, pahar pentru periuță de dinți sau alte accesorii de toaletă.

Caracteristicile produsului:

  • Coș de baie ARKTIS
  • dimensiuni produs: înălțime 20,5 cm x diametru 13,5 cm
  • Capacitate de 1,5 litri
  • culoare la modă, cu un finisaj mat,
  • realizat din plastic de înaltă calitate
  • cu capac rabatabil,
  • ușor de curățat și întreținut,
  • produs al renumitului brand german WENKO.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
33012
Capacite
1,5 l
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
13.5
Caracteristici suplimentare
capac rotativ
Inaltime (cm)
20,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel