Perdea de duș, 200x180 cm, VENKO

  • Perdă practică de duș pentru baie
Perdea de duș, 200x180 cm, VENKO
Perdea de duș, 200x180 cm, VENKO
Perdea de duș, 200x180 cm, VENKO
Perdea de duș, 200x180 cm, VENKO
Perdea de duș, 200x180 cm, VENKO
Perdea de duș, 200x180 cm, VENKO
179,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 39% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdeaua de duș din lumea subacvatică, VENKO este un plus practic și atractiv pentru baie. O perdea din material impermeabil este o garanție a unei podele uscate după duș. Este un accent decorativ interesant în baie, conferindu-i un caracter nou și schimbând stilul. Tot ce aveți nevoie este o perdea nouă și accesorii asortate cu culori pentru a schimba complet caracterul camerei, de exemplu în timpul călătoriilor de vacanță.

Perdeaua de duș a cunoscutului brand german WENKO era fabricată din poliester impermeabil și extrem de durabil . Este ușor să îl păstrați curat datorită posibilității de spălare într-o mașină de spălat la 30 de grade Celsius. Materialul utilizat garantează că perdeaua este igienică și că bacteriile și mucegaiul nu se acumulează pe ea. În plus, cortina nu colectează calcar și sedimente, care în timp se formează pe suprafața cabinei de duș. Tema lumii subacvatice este accesoriul perfect pentru orice anotimp, aducând înapoi amintiri de vacanță și adăugând un stil la modă la interiorul dvs.

Perdeaua de duș este echipată cu 12 inele pentru a fi agățate de o bară . Acest lucru permite instalarea ușoară și rapidă în baie. Pentru o perdea de duș lungă și impecabilă, lăsați-o deschisă după fiecare baie. Ca urmare, se va usca rapid și își va păstra aspectul impecabil.

Caracteristici ale produsului:

  • perdea de duș Underwater World,
  • dimensiuni: 180 x 200 cm,
  • din poliester durabil și igienic,
  • lavabil cu mașina la 30 de grade Celsius,
  • echipat cu 12 inele pentru a fi montate pe stick,
  • potrivit pentru cabine de duș mici și mari
  • un produs al renumitului brand german Wenko.
Producător
Cod produs
33375
Instructiuni de spalare
se spala in 30°C
Culoarea dominantă
albastru
Material dominant
poliester
Inaltime (cm)
200
Latime (cm)
180
Caracteristici suplimentare
suprafata hidrofoba
,
acoperire antibacteriana
,
acoperire anti-mucegai
sposób zawieszania
kółka
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel