Covor de baie BELIZE, culoare turcoaz, 55 x 65 cm

  • Covor de baie practic
Covor de baie BELIZE, culoare turcoaz, 55 x 65 cm
Covor de baie BELIZE, culoare turcoaz, 55 x 65 cm
Covor de baie BELIZE, culoare turcoaz, 55 x 65 cm
Covor de baie BELIZE, culoare turcoaz, 55 x 65 cm
169,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 41% (70,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covorașul de baie BELIZE, turcoaz, 55 x 65 cm este un accesoriu obligatoriu în fiecare baie. Pentru căldură, pentru confort și pentru decor. Așezați un covor pe podeaua băii care nu numai că va schimba vizual interiorul, ci va oferi și căldură și o atingere plăcută picioarelor dumneavoastră. Alege covorul perfect pentru baia ta pentru a te bucura de confortul toaletei tale de dimineata sau a baii de seara. Profita de oferta bogata a magazinului nostru!

Covorașul de baie BELIZE are o formă clasică dreptunghiulară , care este cea mai standard. Covorul are 55 x 65 cm . Datorită acestui lucru, se va potrivi în majoritatea băilor, chiar și în cele mici și, în același timp, este suficient pentru a putea sta liber pe el și a se deplasa în spațiul băii. Produsul este fabricat din microfibră - un material durabil care este rezistent la abraziune sau decolorare.

Covorașul se poate spăla la mașină la o temperatură de maxim 30 de grade. Datorită acestui lucru, este posibil să se mențină curățenia și igiena fără prea mult efort. Covorul de baie este simplu, monocrom . Nuanța pastel, turcoaz se va potrivi majorității interioarelor. Covorul va funcționa mai ales într-o cameră decorată în stil modern și clasic. Covorașul de baie BELIZE este un proiect al cunoscutului brand WENKO, specializat în producția de elemente la modă și practice de echipamente și decorațiuni interioare.

Caracteristicile produsului:

  • Covoraș de baie BELIZE,
  • uni, monocolor,
  • nuanță turcoaz,
  • dimensiuni produs: 55 x 65 cm ,
  • din microfibră de înaltă calitate
  • covorul poate fi spălat la mașină la o temperatură de maxim 30 de grade,
  • un produs WENKO.

Producător
Cod produs
33507
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
65
Latime (cm)
55
Culoarea dominantă
mare
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel