DUCK, cuier pentru prosoape WENKO

  • Umeraș practic pentru baie
DUCK, cuier pentru prosoape WENKO
DUCK, cuier pentru prosoape WENKO
DUCK, cuier pentru prosoape WENKO
DUCK, cuier pentru prosoape WENKO
DUCK, cuier pentru prosoape WENKO
DUCK, cuier pentru prosoape WENKO
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

DUCK, cuier pentru prosop WENKO . Pentru ca fiecare element să fie la locul său și casa să fie îngrijită și ordonată, utilizați o selecție largă de umerașe, organizatoare și alte gadgeturi disponibile în magazinul nostru. Oferim mobilier de casă ingenios, util și practic, cu un design la modă și interesant. Verifică și vezi singur!

cuier de prosoape DUCK este un proiect al mărcii dovedite WENKO. Elementul este fabricat din plastic de înaltă calitate, datorită căruia nu este doar durabil, ci și frumos . Umerașul este perfect pentru orice baie sau toaletă. Suprafața netedă a umerașului și structura simplă o fac ușor de curățat și, prin urmare - foarte practic. Culoarea galbenă fermecătoare se va potrivi cu cele mai multe aranjamente, adăugând o atmosferă fermecătoare, infantilă.

Umerașul se montează ușor pe un perete neted cu gresie sau pe suprafețe de sticlă. Dimensiunea va fi potrivită chiar și pentru o toaletă mică. De acum înainte, toate prosoapele vor fi într-un singur loc, agățate liber, astfel încât să se poată usca. Vedeți și alte produse ale mărcii WENKO, specializate în producția de accesorii practice și elegante și mobilier pentru casă, disponibile în magazinul nostru.

Caracteristicile produsului:

  • cuier pentru prosop DUCK,
  • dimensiuni produs: lățime 9,5 cm x înălțime 9,5 cm x adâncime 4 cm,
  • construcție solidă cu plastic de înaltă calitate,
  • culoare drăguță, galbenă,
  • în stil clasic,
  • un produs al popularului brand WENKO.
< br />

Producător
Cod produs
33546
Latime (cm)
9,5
Culoarea dominantă
galben
Material dominant
plastic
Instalare
fara foraj
Inaltime (cm)
9,5
Lungime (cm)
4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel