Suport prosop NOSTALGIA, negru, WENKO

Suport prosop NOSTALGIA, negru, WENKO
Suport prosop NOSTALGIA, negru, WENKO
Suport prosop NOSTALGIA, negru, WENKO
Suport prosop NOSTALGIA, negru, WENKO
Suport prosop NOSTALGIA, negru, WENKO
Suport prosop NOSTALGIA, negru, WENKO
Suport prosop NOSTALGIA, negru, WENKO
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Suport prosop NOSTALGIA, negru, WENKO . Aveți grijă de partea practică a băii dvs. și organizați un loc pentru prosoape cu umerase elegante, noi și convenabile. Aceste accesorii practice, dar discrete, sunt indispensabile în orice toaletă, instalație sanitară sau baie. Ele îndeplinesc o sarcină foarte simplă. Datorită acestora, prosoapele de baie și prosoapele de mână sau de față sunt întotdeauna la îndemână. Datorită diferitelor metode de montare, acestea pot fi atașate cu ușurință oriunde , de exemplu lângă o cabină de duș, chiuvetă sau cadă.

Suportul pentru prosop NOSTALGIA este un accesoriu practic pentru baie de la popularul brand german Wenko. Suportul are un mâner practic sub formă de cârlig pe care puteți agata prosoape sau haine. Produsul este fabricat din metal. Suportul este compact și ocupă puțin spațiu , datorită dimensiunilor sale: 6 cm x 8,5 cm x 5 cm (lungime x înălțime x lățime). Un mare avantaj al produsului prezentat este ușurința instalării sale.

Asigurați-vă că consultați oferta noastră. Veți găsi acolo o selecție foarte mare de umerașe de baie în multe culori, modele și modele diferite, care vor fi găsite în interioare decorate în diferite stiluri, inclusiv clasic, scandinav, modern.

Caracteristicile produsului:

  • suportul de prosop NOSTALGIA,
  • suportul are un mâner practic sub formă de cârlig, pe care puteți agata prosoape sau haine,
  • produsul este fabricat din metal,
  • suportul este compact și ocupă puțin spațiu,
  • produsul cu dimensiuni de 6 cm x 8,5 cm x 5 cm (lungime x înălțime x lățime),
  • un avantaj suplimentar este ușurința asamblării sale,
  • un produs al mărcii germane Wenko.
Producător
Cod produs
33560
Latime (cm)
5
Lungime (cm)
6
Inaltime (cm)
8,5
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel