Covor baie STEPS, 55 x 65 cm, WENKO

  • Covor de baie practic
Covor baie STEPS, 55 x 65 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 55 x 65 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 55 x 65 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 55 x 65 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 55 x 65 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 55 x 65 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 55 x 65 cm, WENKO
Covor baie STEPS, 55 x 65 cm, WENKO
169,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covorul gri de baie STEPS, 55 x 65 cm, WENKO este un accesoriu obligatoriu în fiecare baie. Pentru căldură, pentru confort și pentru decor. Așezați un covor pe podeaua băii, care nu numai că va schimba vizual interiorul, ci va oferi și căldură și o atingere plăcută picioarelor dumneavoastră. Alege covorul perfect pentru baia ta pentru a te bucura de confortul toaletei tale de dimineata sau a baii de seara. Profita de gama larga a magazinului nostru!

Covorul de baie STEPS are o formă clasică dreptunghiulară , care este standard. Covorul are 55 x 65 cm . Datorită acestui lucru, se va potrivi în majoritatea băilor, chiar și în cele mici și, în același timp, este suficient să poți sta liber pe el și să te miști în spațiul băii. Produsul este fabricat din microfibră - un material durabil care este rezistent la abraziune sau decolorare.

Covorașul se poate spăla la mașină la o temperatură de maxim 30 de grade. Datorită acestui lucru, este posibil să se mențină curățenia și igiena fără prea mult efort. Covorul de baie are o suprafață netedă, monocromă . Culoarea profundă, gri închis se va potrivi cu majoritatea interioarelor. Covorul va funcționa mai ales într-o cameră decorată în stil modern și clasic. Covorul de baie STEPS este un proiect al cunoscutului brand WENKO, specializat în producerea de elemente la modă și practice de echipamente și decorațiuni interioare.

Caracteristicile produsului:

  • Covor de baie STEPS,
  • are o suprafață netedă, într-o singură culoare,
  • culoare gri închis,
  • dimensiuni: 55 x 65 cm,
  • din microfibră de calitate superioară,
  • covorul poate fi spălat la mașină la o temperatură de maxim 30 de grade,
  • produs al renumitului brand WENKO.

Producător
Cod produs
33592
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
poliester
Kształt
prostokątny
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel