Coș de baie SPIRO, Inox, 3 litri

  • Coș de gunoi pentru baie din inox
Coș de baie SPIRO, Inox, 3 litri
Coș de baie SPIRO, Inox, 3 litri
Coș de baie SPIRO, Inox, 3 litri
Coș de baie SPIRO, Inox, 3 litri
Coș de baie SPIRO, Inox, 3 litri
Coș de baie SPIRO, Inox, 3 litri
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coșul elegant SPIRO cu capac rabatabil în culoarea argintie la modă , cu o capacitate ideală de 3 litri, este recipientul perfect pentru deșeuri în baie și toaleta pentru oaspeți. Gadget practic: coșul este echipat cu un capac rabatabil, ușor de utilizat, care nu numai că ascunde discret conținutul, dar garantează și curățenia și igiena.

Coșul are dimensiuni optime: lungime 17 cm x lățime 22 cm x înălțime 26 cm și o capacitate de 3 litri , datorită cărora se va potrivi chiar și într-un baie mică sau toaletă. În plus, coșul va funcționa excelent și în alte încăperi: biroul de acasă sau camera copiilor. Calitatea înaltă a produsului este garantată de producția occidentală și de utilizarea materialelor durabile. Din grija pentru mediul natural și dezvoltarea durabilă, produsele noastre se caracterizează prin longevitate datorită utilizării materialelor de cea mai înaltă calitate . Datorită acestui fapt, produsele noastre pot fi utilizate ani de zile.

Designul la modă vă permite să creați un aranjament elegant în baie sau toaletă. Suprafața lucioasă și relieful creează un design modern. Seria de baie SPIRO vă permite să creați un aranjament coerent - trebuie doar să completați setul cu o cană pentru periuță de dinți, un dozator de săpun sau alte accesorii de toaletă.

Caracteristicile produsului:

  • Coș de baie SPIRO
  • dimensiuni produs: lungime 17 cm x lățime 22 cm x înălțime 26 cm,
  • capacitate 3 litri,
  • < li> culoare argintie la modă, cu finisaj lucios
  • din plastic de înaltă calitate
  • cu capac rabatabil
  • ușor de curățat și întreținut,
  • un produs al mărcii germane dovedite WENKO.

Producător
Cod produs
33984
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
compoziţie
otel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
cu pedala
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel