Plasă pentru rufe de lenjerie, 4 compartimente, 40 x 17 cm, WENKO

  • Plasă de rufe cu 4 compartimente
Plasă pentru rufe de lenjerie, 4 compartimente, 40 x 17 cm, WENKO
Plasă pentru rufe de lenjerie, 4 compartimente, 40 x 17 cm, WENKO
Plasă pentru rufe de lenjerie, 4 compartimente, 40 x 17 cm, WENKO
Plasă pentru rufe de lenjerie, 4 compartimente, 40 x 17 cm, WENKO
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Plasă de lenjerie, 4 compartimente, 40 x 17 cm, WENKO . Accesoriile de spălat sunt ceva care ar trebui să ne ușureze problemele de acasă și să economisească minute valoroase. Spălarea este o activitate aparent banală, chiar schematică. Cu toate acestea, există aspecte la care merită să fim atenți, astfel încât spălarea să nu ajungă să ne deterioreze mașina de spălat sau rufele. Una dintre categoriile de îmbrăcăminte care ar trebui să primească o atenție specială este lenjeria de corp.

De exemplu, sutienele conțin adesea rigidizări ascuțite și dure care pot străpunge țesătura la un moment dat în spălare și pot deteriora părțile mașinii de spălat. De aceea nu ar trebui să le spălăm. Pentru asta sunt plasele de rufe. Sunt, de asemenea, utile pentru spălarea altor articole de îmbrăcăminte, cum ar fi pantofii, pe care ar trebui să le reîmprospătați din când în când. La rândul lor, clipurile ne vor ajuta să controlăm șosetele, cărora le place atât de des să-și piardă perechea sau chiar să-și piardă drumul complet.

Veți găsi toate aceste accesorii pentru rufe în această colecție WENKO. Este renumit pentru acest tip de accesorii pentru casă, care sunt de mare ajutor în multitudinea de alte probleme. Toate sunt fabricate din materiale durabile care pot fi utilizate în mașina de spălat și nu reprezintă o amenințare pentru aceasta. Aici avem o plasă de rufe cu 4 compartimente.

Modul în care vă spălați rufele este potrivit pentru rufele și mașina dvs. de spălat? Poate că merită să cumperi câteva clipuri și plase pentru a avea grijă de asta. Plasele și clipurile sunt brevete foarte confortabile și foarte eficiente. Nu pot lipsi din casa ta.

Caracteristici ale produsului:

  • plasă de rufe cu 4 compartimente ,
  • un brevet simplu și eficient ,
  • protecție pentru lucrurile și mașina de spălat ,
  • produs dovedit al mărcii WENKO.

Producător
Cod produs
34235
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
17
Latime (cm)
17
Inaltime (cm)
40
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel