Rucsac de rufe neagru, 50 x 70 cm, WENKO

Rucsac de rufe neagru, 50 x 70 cm, WENKO
Rucsac de rufe neagru, 50 x 70 cm, WENKO
Rucsac de rufe neagru, 50 x 70 cm, WENKO
Rucsac de rufe neagru, 50 x 70 cm, WENKO
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Spălarea poate fi făcută și mai ușoară cu un set de accesorii. Un coș încăpător vă va permite să depozitați hainele murdare, în timp ce o minge de spălat sau o plasă pentru lenjerie îmbunătățesc calitatea și confortul spălării în sine. Aceste accesorii ne vor permite să avem grijă de hainele noastre, prelungindu-le durata de viață, precum și reducerea costurilor de spălare și a consumului de agenți de curățare. Unul dintre accesoriile pe care le recomandam este plasa de spalat prezentata - de neinlocuit.

Plasa de rufe protejează țesăturile delicate împotriva deteriorarii în timpul spălării. Acest lucru vă permite să aveți grijă de hainele noastre care vor rezista mai bine unui număr mai mare de cicluri de spălare. Marele avantaj al articolului prezentat este reutilizarea sa: după spălare este suficient să-l usuci și să-l folosești . Plasa de rufe este usor de folosit - umple-o cu hainele tale si pune-o in tamburul masinii de spalat rufe inainte de spalare. Datorită acesteia, te vei putea bucura mai mult de hainele tale preferate.

Caracteristicile produsului:

  • Rucsac de rufe ,,
  • va îmbunătăți calitatea și confortul spălării ,,
  • vă permite să aveți grijă de hainele noastre ,,
  • protejează țesăturile împotriva deformarii și deteriorării ,,
  • produsul este reutilizabil ,,
  • materialul este inodor și durabil ,,
  • negru , ,
  • un produs WENKO.

Producător
Cod produs
34352
Latime (cm)
50
Lungime (cm)
70
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
poliester
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel