Set umerase 4 bucăți, alb WENKO

Set umerase 4 bucăți, alb WENKO
Set umerase 4 bucăți, alb WENKO
Set umerase 4 bucăți, alb WENKO
Set umerase 4 bucăți, alb WENKO
Set umerase 4 bucăți, alb WENKO
Set umerase 4 bucăți, alb WENKO
37,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set umerase 4 bucăți, alb WENKO . Aveți grijă de partea practică a băii dvs. și organizați un loc pentru prosoape cu umerașe noi, convenabile și elegante. Aceste accesorii discrete, dar foarte practice, sunt indispensabile în fiecare toaletă, baie sau instalație sanitară. Ele îndeplinesc o sarcină foarte simplă. Datorită acestora, prosoapele de baie și prosoapele de față sau de mână sunt întotdeauna la îndemână. Datorită diferitelor metode de montare, acestea pot fi atașate cu ușurință oriunde , de exemplu lângă o chiuvetă, cadă sau duș.

Umerașul pentru baie (4 bucăți) este un accesoriu practic pentru baie de la marca germană recomandată Wenko. Umerașul are un mâner convenabil sub formă de cârlig pe care puteți agata haine sau prosoape. Produsul este fabricat din plastic. Umerașul este foarte compact și ocupă puțin spațiu datorită dimensiunilor sale: 2 cm x 3 cm x 1,5 cm (lungime x înălțime x lățime). Ușurința de instalare este un mare avantaj al produsului prezentat.

Asigurați-vă că verificați oferta magazinului nostru. Veți găsi în ea o selecție foarte mare de umerașe de baie în multe culori, modele și modele diferite, care vor fi găsite în interioare decorate în diferite stiluri, inclusiv clasic, modern, industrial.

Caracteristicile produsului:

  • umerase de baie (4 bucăți),
  • umerasele au un mâner convenabil sub formă de cârlig, pe care puteți agata haine sau prosoape,
  • produsul a fost fabricat din plastic,
  • produsul este foarte compact și ocupă puțin spațiu,
  • produsul are 2 cm x 3 cm x 1,5 cm (lungime x înălțime x lățime),
  • un avantaj suplimentar este ușurința instalării sale,
  • un produs al mărcii germane recomandate Wenko.

< / p>
Producător
Cod produs
34463
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Instalare
fara foraj
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel