Set umerașe transparente, WENKO, 4 bucăți

Set umerașe transparente, WENKO, 4 bucăți
Set umerașe transparente, WENKO, 4 bucăți
Set umerașe transparente, WENKO, 4 bucăți
Set umerașe transparente, WENKO, 4 bucăți
37,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set umerașe transparente, WENKO, 4 bucăți . Aveți grijă de partea practică a băii și organizați un loc pentru prosoape cu umerașe convenabile, elegante și noi. Aceste accesorii practice și, în același timp, puțin vizibile sunt indispensabile în fiecare toaletă, instalație sanitară sau baie. Ele îndeplinesc o sarcină foarte simplă. Datorită acestora, prosoapele de mână și de față și prosoapele de baie sunt întotdeauna la îndemână. Datorită diferitelor metode de montare, acestea pot fi atașate cu ușurință oriunde , de exemplu lângă o cadă, lavoar sau cabină de duș.

Un set de 4 umerașe transparente este un accesoriu practic de baie de la apreciatul brand german Wenko. Umerașul are un mâner practic sub formă de cârlig pe care puteți atârna prosoape sau haine. Produsul este fabricat din plastic. umerasul este foarte compact și ocupă puțin spațiu datorită dimensiunilor sale: 2 cm x 3 cm x 1,5 cm (lungime x înălțime x lățime). Un mare avantaj al produsului prezentat este ușurința instalării sale.

Familiarizați-vă cu oferta magazinului nostru online. Veți găsi acolo o selecție foarte mare de umerașe de baie în multe culori, modele și modele diferite, care vor fi găsite în interioare decorate în diferite stiluri, inclusiv modern, industrial, clasic.

Caracteristicile produsului:

  • set de 4 umerașe transparente,
  • umerașul are un mâner practic sub forma unui cârlig pe care puteți agăța prosoape sau haine,
  • produsul este fabricat din plastic artificial,
  • umerasul este foarte compact și ocupă puțin spațiu,
  • produsul are 2 cm x 3 cm x 1,5 cm (lungime x înălțime x lățime ),
  • un avantaj suplimentar este ușurința asamblării sale,
  • un produs al renumitului brand german Wenko.

Producător
Cod produs
34464
numărul de piese din set
4
Latime (cm)
1,5
Inaltime (cm)
3
Lungime (cm)
2
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Instalare
fara foraj
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel