Umerase cu ventuze, albe, 4 bucăți

Umerase cu ventuze, albe, 4 bucăți
Umerase cu ventuze, albe, 4 bucăți
Umerase cu ventuze, albe, 4 bucăți
Umerase cu ventuze, albe, 4 bucăți
Umerase cu ventuze, albe, 4 bucăți
Umerase cu ventuze, albe, 4 bucăți
40,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umerase cu ventuze, albe, 4 bucăți . Aveți grijă de partea practică a băii dvs. și organizați un loc pentru prosoape cu umerașe convenabile, noi și elegante. Aceste accesorii vizibile și practice sunt indispensabile în fiecare toaletă, baie sau instalație sanitară. Ele îndeplinesc o sarcină foarte simplă. Datorită acestora, prosoapele de față sau de mână și prosoapele de baie sunt întotdeauna la îndemână. Datorită diferitelor metode de montare, acestea pot fi atașate cu ușurință oriunde , de exemplu lângă o cadă, cabină de duș sau lavoar.

Un set de 4 umerașe cu ventuze este un accesoriu practic de baie de la renumitul brand Wenko. Umerașele au mânere practice sub formă de cârlige pe care puteți agata haine sau prosoape. Produsul este fabricat din plastic. Umerasele sunt foarte compacte și ocupă puțin spațiu , datorită dimensiunilor lor: 4 cm. Un mare avantaj al produsului prezentat este ușurința instalării sale.

Familiarizați-vă cu oferta magazinului nostru. Veți găsi în ea o selecție foarte mare de umerașe de baie în multe culori, modele și forme diferite, care vor fi găsite în interioare decorate în diferite stiluri, inclusiv industrial, modern, tradițional.

Caracteristicile produsului:

  • set de 4 umerașe cu ventuze,
  • umerașele au mânere practice sub formă de cârlige pe care puteți agăța haine sau prosoape,
  • produsul era din plastic,
  • umerașele sunt foarte compacte și ocupă puțin spațiu,
  • produs cu dimensiuni de 4 cm,
  • instalarea ușoară este un avantaj suplimentar,
  • un produs al renumitului brand Wenko.

Producător
Cod produs
34467
numărul de piese din set
4
Diametru (cm)
4
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Instalare
fara foraj
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel