Cleme pentru rufe cu coș, 30 de bucăți, WENKO

  • 30 de cleme pentru rufe cu coș
Cleme pentru rufe cu coș, 30 de bucăți, WENKO
Cleme pentru rufe cu coș, 30 de bucăți, WENKO
Cleme pentru rufe cu coș, 30 de bucăți, WENKO
Cleme pentru rufe cu coș, 30 de bucăți, WENKO
54,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Cleme pentru rufe cu coș, 30 de bucăți, WENKO . Accesoriile de spălat sunt ceva care ar trebui să ne ușureze activitățile la domiciliu și să economisească mult timp. Spălarea este o activitate aparent banală, chiar schematică. Cu toate acestea, există lucruri la care merită să fim atenți, astfel încât spălarea să nu ajungă să ne distrugă mașina de spălat sau rufele. Una dintre categoriile de îmbrăcăminte care ar trebui să primească o atenție specială este lenjeria de corp.

De exemplu, sutienele conțin adesea rigidizări ascuțite și dure care pot străpunge țesătura în timpul spălării și pot deteriora părțile mașinii de spălat. Prin urmare, cu siguranță nu ar trebui să le spălăm. Pentru asta sunt plasele de rufe. Sunt, de asemenea, utile pentru spălarea altor articole de îmbrăcăminte, cum ar fi pantofii, pe care ar trebui să le reîmprospătați din când în când. La rândul lor, clipurile ne vor ajuta să controlăm șosetele, cărora le place atât de des să-și piardă perechea sau chiar să-și piardă drumul complet.

Veți găsi toate aceste accesorii pentru rufe în această colecție WENKO. Este renumit pentru acest tip de brevete la domiciliu, care sunt de mare ajutor în multitudinea de alte aspecte. Toate sunt fabricate din materiale solide care sunt adecvate pentru a fi utilizate în mașina de spălat și nu reprezintă o amenințare pentru aceasta. Aici avem 30 de agrafe pentru rufe cu coș.

Este bun modul în care îți faci rufele pentru rufele și mașina de spălat? Poate că merită să cumpărați câteva lucruri care se vor ocupa de acest lucru. Plasele și clipurile sunt brevete foarte confortabile și foarte eficiente. Nu pot lipsi din casa ta.

Caracteristici ale produsului:

  • 30 de cleme pentru rufe cu un coș ,
  • un brevet simplu și eficient ,
  • protecție pentru lucrurile și mașina de spălat ,
  • produs dovedit al mărcii WENKO.

Producător
Cod produs
34528
Culoarea dominantă
violet
Material dominant
plastic
Diametru (cm)
19
Inaltime (cm)
9
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel