Umeras pentru haine BERLIN, din lemn de fag, WENKO

  • Ușor de utilizat, convenabil și practic
Umeras pentru haine BERLIN, din lemn de fag, WENKO
Umeras pentru haine BERLIN, din lemn de fag, WENKO
Umeras pentru haine BERLIN, din lemn de fag, WENKO
Umeras pentru haine BERLIN, din lemn de fag, WENKO
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umeras pentru haine BERLIN, din lemn de fag, WENKO . Ai grijă de organizarea hainelor tale. Datorită acestuia, pantalonii, rochiile, cămășile și alte articole de garderobă vor arăta întotdeauna îngrijite, elegante și curate! Umerașul ocupă puțin spațiu, vă va permite să sortați rapid lucrurile , iar hainele suspendate nu necesita calcare înainte de fiecare utilizare. De asemenea, merită să acordați atenție alegerii modelului potrivit - magazinul nostru online oferă umerase potrivite pentru pantaloni, cămăși, eșarfe, cravate și multe alte tipuri de îmbrăcăminte!

Umerașul pentru haine BERLIN este un produs al apreciatului brand Wenko, datorită căruia puteți organiza cu ușurință spațiul din garderoba dvs. Umerașul este realizat din lemn natural durabil și are dimensiuni universale de 42 cm x 18 cm x 1 cm (lungime x înălțime x grosime) .

Umerașul de îmbrăcăminte BERLIN va fi potrivit pentru a agăța o jachetă sau un hanorac . Umerașul este perfect pentru agățarea hainelor în dulap sau pentru uscare si aerisire.

Caracteristicile produsului:

  • umeras BERLIN,
  • produsul este realizat din lemn natural durabil,
  • umerasul are dimensiuni universale: 42 cm x 18 cm x 1 cm (lungime x înălțime x grosime),
  • umerasul va fi potrivit pentru a aseza o jachetă sau un hanorac
  • un produs al renumitului brand Wenko.

Producător
Cod produs
34582
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
certificat
FSC
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel