Umerase din lemn natural durabil, pentru haine, 5 bucăți, ECO

  • Umerașe practice și convenabile
Umerase din lemn natural durabil, pentru haine, 5 bucăți, ECO
Umerase din lemn natural durabil, pentru haine, 5 bucăți, ECO
Umerase din lemn natural durabil, pentru haine, 5 bucăți, ECO
Umerase din lemn natural durabil, pentru haine, 5 bucăți, ECO
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Umerase pentru haine ECO, din lemn natural durabil, 5 bucăți . Ai grijă de organizarea hainelor tale fără a se deteriora. Datorită acestuia, cămășile, rochiile, pantalonii și alte articole de garderobă vor arăta mereu elegante, curate și ordonate! Umerașul ocupă puțin spațiu, vă va permite să sortați lucrurile rapid și ușor , iar hainele asezate nu trebuie călcate înainte de fiecare utilizare. De asemenea, merită să acordați atenție alegerii modelului potrivit - magazinul nostru online oferă umerase potrivite pentru eșarfe, cravate, cămăși, pantaloni și multe alte tipuri de îmbrăcăminte!

Umerașul de îmbrăcăminte ECO (set de 5) este un produs al popularului brand Wenko, datorită căruia puteți organiza cu ușurință spațiul din garderoba dvs. Umerașul este făcut din lemn natural durabil și are o lățime universală de 25 cm .

cuier pentru haine ECO (set de 5) va fi potrivit pentru o cămașă sau o jachetă . Umerașul este perfect pentru agățarea hainelor în dulap sau de exemplu, pentru uscare si aerisire.

Caracteristicile produsului:

  • umerasul pentru haine ECO (set de 5),
  • produsul este fabricat din lemn natural durabil,
  • cuierul are o lățime universală de 25 cm,
  • umerasul va fi potrivit pentru a agăța o cămașă sau o jachetă,
  • un produs al popularului brand Wenko.

Producător
Cod produs
34592
numărul de piese din set
5
Latime (cm)
45
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
lemn
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel