Bonsai artificial

  • Un frumos decor interior
Bonsai artificial
Bonsai artificial
Bonsai artificial
Bonsai artificial
Bonsai artificial
Bonsai artificial
Bonsai artificial
Bonsai artificial
Bonsai artificial
Bonsai artificial
149,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 20% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Bonsai artificial imitând perfect o plantă naturala, va fi un decor perfect pentru o măsuță de cafea în sufragerie, precum și o noptieră în dormitor! Cine nu visează să aibă propriul copac bonsai? Această plantă este foarte pretențioasă și greu de cultivat pentru amatori. O soluție perfectă ar fi să cumpărați un bonsai artificial cu ramuri perfect formate și echipat suplimentar cu un ghiveci elegant negru cu pietricele colorate în interior .

Decorul a fost realizat din materiale de înaltă calitate < / strong> așa că va avea succes în ochii utilizatorilor pentru o lungă perioadă de timp. Produsul este extrem de ușor de păstrat curat, doar ștergeți-l cu o cârpă umedă pentru a îndepărta excesul de praf. Înălțimea copacului cu ghiveciul este de aproximativ 36 cm. Bonsaiul artificial va fi o decorare originală a oricărui interior, adăugându-i un caracter unic.

Caracteristicile produsului:

  • arbore bonsai artificial pentru iubitorii de plante exotice,
  • mare atenție la detaliile,
  • o alternativă practică la plantele naturale în birouri, < / span>
  • compoziție elegantă de flori artificiale cu un indiciu de Orient,
  • un copac într-un vas de ceramică negru.
Producător
Cod produs
35164
tipar
brązowo zielony
Culoarea dominantă
negru
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
36
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel