Cuvertură de pat, 250 x 230 cm

Cuvertură de pat, 250 x 230 cm
Cuvertură de pat, 250 x 230 cm
Cuvertură de pat, 250 x 230 cm
Cuvertură de pat, 250 x 230 cm
Cuvertură de pat, 250 x 230 cm
Cuvertură de pat, 250 x 230 cm
159,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Aduceți un suflu de noutate în interiorul dvs. înlocuind vechea cuvertură de pat cu una nouă! O cuvertură de pat elegantă, cu franjuri, într-o culoare gri de bun gust, vă va ajuta să vă schimbați în bine aspectul sufrageriei sau dormitorului. Culoarea discretă se potrivește bine cu multe stiluri interioare diferite. Se va potrivi atât pentru cele tradiționale, cât și pentru cele mai noi tendințe. Gri închis este deosebit de bine combinat cu lemn deschis și culori reci. Pe fundalul său, accesoriile în roșu intens și violet, precum pernele, vor arăta interesante. Cuvertura de pat masoara 250 x 230 cm, potrivita chiar si pentru un pat mare. Are franjuri. Este confectionata din bumbac pur cu o tesatura clara, usor bruta. Materialul este placut la atingere si poate fi spalat. Cuvertura de pat va decora interiorul și va proteja suprafața patului sau a canapelei împotriva frecării.

Caracteristicile produsului:

  • Cuvertură de pat într-o culoare închisă elegantă.
  • Dimensiune mare 250 x 230 cm.
  • Margini finisate cu ciucuri.
  • Decorarea universală a interioarelor de apartamente rustice și moderne.
  • Protejează tapițeria mobilierului împotriva abraziunii sau petelor.
Producător
Cod produs
36003
Culoarea dominantă
antracit
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Material dominant
bumbac
Lungime (cm)
250
Latime (cm)
230
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel