Cutii depozitare 6 buc

Cutii depozitare 6 buc
Cutii depozitare 6 buc
Cutii depozitare 6 buc
Cutii depozitare 6 buc
Cutii depozitare 6 buc
Cutii depozitare 6 buc
Cutii depozitare 6 buc
Cutii depozitare 6 buc
289,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un set de șase cutii decorative se va dovedi a fi de neînlocuit în timpul curățeniei, dar poate fi folosit și ca decor interior original. Cutiile seamănă cu cele de lemn clasice, în stil vechi. Fiecare dintre ele este confectionata din lemn, vopsit cu gri. Inscripția simplă, neagră, evocă asocieri cu vechile cutii de depozitare. Stilul lor se va potrivi cu camerele neobișnuite - de exemplu, un amestec de retro și modern, sau alte aranjamente originale.

Potrivit pentru a stoca aproape orice - cărți, reviste, jucării. Indiferent de utilizare, vor decora o cameră și vor uimi oaspeții. Acestea vor servi ca spațiu pentru separarea și aranjarea lucrurilor în timpul curățării - de exemplu, reviste sau unelte vechi. Mărimile lor au fost alese astfel încât să poată fi ascunse una în cealalta. Mânerele decupate în pereți le fac ușor de transportat.

Producător
Cod produs
36009
tipar
jasnoszary
Culoarea dominantă
gri
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Material dominant
MDF
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
12
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel