Puzzle cu model abstract, 500 de piese

  • Puzzle-uri colorate care vor încânta atât copiii, cât și adulții
Puzzle cu model abstract, 500 de piese
Puzzle cu model abstract, 500 de piese
Puzzle cu model abstract, 500 de piese
Puzzle cu model abstract, 500 de piese
Puzzle cu model abstract, 500 de piese
Puzzle cu model abstract, 500 de piese
109,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (25,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Un puzzle de la Remember este o idee grozavă pentru plictiseală, chiar dacă puzzle-urile nu sunt nimic nou pentru tine. Această variantă de puzzle este atât de exotică și uimitoare din punct de vedere vizual încât vă va fi greu să vă odihniți până când nu veți monta ultima piesă din această lucrare de artă fantastică.

Puzzle-urile artistice de la Remember au un design unic și nu sunt cele mai dificile versiuni ale acestui tip de puzzle-uri, așa că sunt distractive și educative indiferent de vârstă. Un puzzle de 500 de piese nu ar trebui să fie dificil pentru școlari. Puzzle-ul este disponibil în diferite versiuni grafice. Nu sunt doar un mod distractiv de a petrece timpul cu cei dragi, ci și un decor eficient. Aranjați-le și afișați-le în interior într-un cadru transparent.

Puzzle-urile artistice prezentate ies în evidență față de altele nu numai prin grafica originală, ci și prin calitatea excepțională a manoperei. Fiecare piesă a puzzle-ului are un finisaj precis. Este un puzzle din mai multe piese de înaltă clasă într-o cutie estetică și elegantă, care va fi perfectă pentru o vacanță sau cadou ocazional.

Caracteristicile produsului:

  • puzzle-uri unice cu grafică artistică modernă
  • puzzle-uri pentru copii peste 3 ani și toți adulții
  • puzzle cu 500 de piese
  • puzzle-uri realizate rafinat într-un pachet elegant
  • produs original al mărcii germane Remember
Producător
Cod produs
36281
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
cutie de carton
Lungime (cm)
50
Latime (cm)
50
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel