Seră cu balcon SERĂ, 80 cm, 2 niveluri

Seră cu balcon SERĂ, 80 cm, 2 niveluri
189,99 RON
131,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 31% (58,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sere universale, pe 2 niveluri, portabile - pentru balcon si gradina pentru cultivarea plantelor si legumelor. Fabricata din plastic durabil și rezistent la rupere. Va oferi o protecție eficientă împotriva vântului, ploii și radiațiilor UV. Într-o mini seră, puteți accelera cultivarea legumelor sau puteți proteja puieții mici de plante de condiții meteorologice nefavorabile la începutul primăverii. Montare si demontare simpla. construcția din plastic este durabilă și, în plus, arată foarte atractiv. Culoarea neagră universală se va potrivi în orice stil de grădină. Ai grijă de grădina ta astăzi.

Accesoriile și gadgeturile pentru grădină vor menține vegetația din grădina dumneavoastră în cea mai bună stare posibilă.

Caracteristicile produsului:

  • seră practică
  • aplicație universală
  • construcție stabilă
Producător
Cod produs
37567
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Latime (cm)
45
Inaltime (cm)
80
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel