Lampă de masă, 45 cm, culoare auriu mat

Lampă de masă, 45 cm, culoare auriu mat
494,99 RON
309,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 37% (185,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Lampa care trebuie așezată pe masă sau o bibliotecă are un abajur interesant și original. Datorită simplității execuției, se va încadra perfect în orice tip de amenajare a camerei. Abajurul rotund original este un contrast foarte frumos cu ansamblul, ceea ce îl face să arate foarte unic și camera va fi perfect iluminată.

Sursă de lumină suplimentară va funcționa foarte bine în dormitor, lampa amplasată pe noptieră va fi foarte utilă atunci când citiți o carte sau un ziar. În sufragerie, nu va fi doar o lampă utilă, ci și un element original care va decora camera. Abajurul din sticlă, complet transparent, face lumina becului foarte difuză, ceea ce va permite iluminarea unei zone mai mari .

Lampa este echipată cu un fir E27, astfel încât becurile necesare pentru aceasta să fie foarte ușor accesibile. Culoarea cuprului face ca lampa să contrasteze foarte bine cu decorul luminos al interiorului. Elementul luminos decorativ se va potrivi cu orice aranjament de apartament, se va potrivi atât cu interiorul clasic, cât și cu cel modern.

Caracteristici produs:

  • lampa are o nuanță de sticlă foarte distinctă,
  • va funcționa ca o sursă de lumină suplimentară la citirea sau vizionarea unui film,
  • va lumina foarte bine un birou în camera unui adolescent,
  • va contrasta perfect cu decorul interior luminos.
Producător
Cod produs
37865
Tip soclu
E27
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Inaltime (cm)
45
Tip alimentare
la retea
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel