Cutit de bucatarie, universal, inox, 34 cm

  • Indispensabil în orice bucătărie
Cutit de bucatarie, universal, inox, 34 cm
Cutit de bucatarie, universal, inox, 34 cm
Cutit de bucatarie, universal, inox, 34 cm
Cutit de bucatarie, universal, inox, 34 cm
89,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cuțit de bucătărie, universal, oțel inoxidabil, 34 cm , de la renumitul brand Secret de Gourmet, este un articol care cu siguranță va fi folosit în casa dvs. . Fără îndoială cuțitele ascuțite, practice și rezistente sunt indispensabile în fiecare bucătărie, atât acasă, cât și profesională. Echipamentul adecvat de bucătărie facilitează foarte mult pregătirea meselor și face sarcinile de bucătărie mult mai plăcute.

Cuțitul mare de bucătar, lung de 34 cm, este un cuțit cu o gamă extrem de universală și largă de aplicații . Îl poți folosi practic pentru orice. Ideal pentru tăierea ingredientelor mai mari și mai mici, mărunțire sau tocare. Deci este cu siguranță un articol extrem de practic pe care îl vom folosi în fiecare zi.

Mânerul ergonomic al cuțitului îl face foarte ușor de ținut în mână, ceea ce nu numai că ușurează mult munca în bucătărie, dar este și crucial pentru siguranța noastră. Acest cuțit universal este din oțel inoxidabil care funcționează foarte bine în bucătărie. Este un material dur și extrem de durabil, de asemenea, este ușor de păstrat curat, ceea ce este extrem de important pentru articolele care vin în contact cu alimentele.

Caracteristicile produsului:

  • cuțit mare, universal, 34 cm lungime,
  • mânerul ergonomic face ca manevrarea cuțitului să fie sigură și confortabilă,
  • un cuțit cu o gamă extrem de largă de utilizări,
  • va fi perfect pentru felierea sau tocarea ingredientelor,
  • va facilita prepararea tuturor felurilor de mâncare,
  • rezistent, din oțel inoxidabil
  • produs de marcă de la compania franceză Secret de Gourmet.
Cod produs
38307
Inaltime (cm)
34
Culoarea dominantă
argint
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
oțel inoxidabil
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel