Prosop din bumbac, 30 x 50 cm

Prosop din bumbac, 30 x 50 cm
Prosop din bumbac, 30 x 50 cm
Prosop din bumbac, 30 x 50 cm
Prosop din bumbac, 30 x 50 cm
Pret bun
39,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Prosoapele exclusive din bumbac se disting în primul rând prin calitatea bumbacului folosit și prin felul în care sunt finisate. Prosoapele pentru baie din oferta producătorului francez de textile și decorațiuni Atmosphera Créateur d'intérieur sunt din bumbac natural moale cu o țesătură densă , datorită căreia sunt foarte pufoase, absorbante și durabile.

Prosopul din bumbac din noua colecție a mărcii este sigur pentru piele . Este un prosop de buna calitate, nu doar din punct de vedere practic, ci si din punct de vedere estetic. Prosopul a fost cusut cu mare precizie si atentie la fiecare detaliu. Ca și alte prosoape de lux din această serie, este decorat cu un chenar elegant, iar culoarea sa este inspirată din ultimele tendințe de aranjare. Daca ai nevoie de un prosop de baie elegant si cu adevarat bun, alege acest prosop din bumbac, pentru ca iti va servi perfect mult timp.

Bumbacul natural de înaltă calitate din care a fost realizat prosopul garantează că își va păstra toate valorile în timp. Puteți fi sigur că prosopul nu se va deforma sau nu se va decolora la spălare și va arăta întotdeauna grozav.

Caracteristicile produsului:

  • prosop din bumbac cu țesătură groasă,
  • prosop de baie de înaltă calitate, cu chenar decorativ,
  • prosop natural moale, plăcut la atingere și blând pentru piele,
  • accesoriu de baie într-o nuanță excepțional de la modă,
  • produs original de la faimosul brand Atmosphera Créateur d'intérieur.

Pret bun Emako.co.ro.

Producător
Cod produs
38592
tipar
biały
Producător
Atmosphera Créateur d'intérieur
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
bumbac
Latime (cm)
30
certificat
Oeko-Tex
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel