Farfurie VAISELLE, Ø19 cm

  • O farfurie pentru servirea supelor
Farfurie VAISELLE, Ø19 cm
Farfurie VAISELLE, Ø19 cm
Farfurie VAISELLE, Ø19 cm
Farfurie VAISELLE, Ø19 cm
Farfurie VAISELLE, Ø19 cm
Farfurie VAISELLE, Ø19 cm
59,99 RON
41,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 30% (18,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Farfuria de supă Vaiselle Atelier pentru cină, Secret de Gourmet , ca și bolurile, sunt un echipament atât de des folosit, încât aproape niciodată nu există nicio mențiune despre excesul lor. Există farfurii mari de masă, farfurii adânci pentru supă, farfurii mici pentru desert, farfurii pentru ocazii speciale sau doar pentru cafea și prăjitură pentru cei care ne vizitează.

Forma lor este atât de simplă încât orice mutații artistice propuse de producători le fac să fie separate mini-opere de artă. Există situații în care culorile neutre și lipsa modelelor deosebit de clare sunt perfecte, dar există și situații când diversificarea mesei cu o farfurie colorată cu imprimeu puternic este chiar indicată. Un astfel de element simplu poate îmbogăți frumos decorul mesei și chiar casa în sine. Farfuriile Secret de Gourmet sunt perfecte pentru oricare dintre aceste situatii.

Gama de opțiuni din cea mai recentă colecție este atât de largă încât este dificil să nu găsești ceva potrivit pentru tine. Aici avem de-a face cu o farfurie decorativa din portelan in culoare metalica intr-o varianta destul de clasica, dar cu bordura decorativa neagra.

Caracteristicile produsului:

  • farfurie decorativă pentru servire,
  • un decor frumos pentru fiecare masă,
  • o idee de cadou de încredere,
  • un produs ceramic de calitate marca Secret de Gourmet.
Cod produs
38960
Diametru (cm)
19
Culoarea dominantă
antracit
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
ceramică
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel