Opritor pentru usa

  • Acesta va împiedica închiderea ușii
Opritor pentru usa
Pret bun
49,99 RON
40,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 18% (9,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Opritorul de ușă de la renumitul brand 5five Simply Smart este o soluție care cu siguranță va fi folosită în fiecare casă. Primăvara și vara sunt perioadele în care încăperile sunt deosebit de bine ventilate. Toată lumea vrea să lase din când în când puțin aer proaspăt în apartament. Uneori vrem doar să scăpăm de mirosurile neplăcute care pot apărea ca urmare a gătitului.

Din păcate, de foarte multe ori deschiderea ferestrelor este asociată cu apariția curenților de aer în casă, ceea ce, la rândul său, face ca ușa să se trântească și să se închidă. Soluția problemei este un opritor de ușă proiectat de 5five Simply Smart, datorită căruia ușa ta nu se va inchide niciodată singură la momentul nepotrivit . Va fi perfect și atunci când deschiderea (mai ales prea rapidă) poate duce la deteriorarea lucrurilor din spatele ușii, cum ar fi un dulap, sau pur și simplu pe perete.

Cu ajutorul unui opritor, pe care îl putem așeza în locul pe care îl alegem, elementele din spatele ușii nu vor fi niciodată lovite sau deteriorate la deschiderea ușii. Perfect atât pentru ușile exterioare, cât și pentru ușile de balcon. Design foarte atractiv , face ca opritorul să fie un element decorativ extrem de practic.

Caracteristicile produsului:

  • provine din cea mai recentă colecție a mărcii 5five Simply Smart,
  • culori clasice, care se potrivesc în multe aranjamente,
  • previne în mod eficient trântirea ușii,
  • protejează elementele din spatele ușii împotriva loviturilor și deteriorării,
  • design estetic și culori neutre,
  • >
  • extrem de ușor de curățat.

Pret bun Emako.co.ro.

Cod produs
39078
Diametru (cm)
7
Culoarea dominantă
maro
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
7,4
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel