Distribuitor de săpun lichid cu pompă, formă triunghiulară, verde

  • O soluție extrem de elegantă este o garanție de stil în toaletă
Distribuitor de săpun lichid cu pompă, formă triunghiulară, verde
53,99 RON
44,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (9,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Distribuitor de săpun lichid cu pompă, formă triunghiulară, verde este o parte integrantă a fiecărui echipament de baie. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază igiena, estetica și ordinea la toaletă. Dozatorul se distinge printr-un mecanism dovedit, datorită căruia aplicarea săpunului este simpla. Designul universal facilitează reumplerea săpunului din rezervor.

Distribuitoarele de săpun sunt astăzi cea mai igienică soluție care își va îndeplini funcția atât în ​​fiecare casă, cât și în locurile publice. Pompa care face parte din dozator permite să reducă cantitatea de săpun utilizată , ceea ce este extrem de important în locuri precum galeria, hotelul sau spitalul. În plus, dimensiunile reduse ale dozatorului înseamnă că acesta nu va ocupa o suprafață mare, astfel încât îl puteți pune în orice loc la alegere, astfel încât să se încadreze perfect în orice dimensiune a băii. Designul unic al dozatorului adaugă eleganță oricărei case.

Distribuitorul de săpun lichid, cu pompă, de formă triunghiulară, verde, este fabricat din materiale de înaltă calitate. Este o alegere senzațională pentru toți cei care apreciază elementele extraordinare ale băii.

Caracteristicile produsului:

  • dozatorul este fabricat din materiale de înaltă calitate,
  • suprafața netedă îl face extrem de ușor de curățat,
  • un design adecvat asigură o utilizare confortabilă,
  • culori moderne și stil modern
  • Produs francez de la marca 5five Simple Smart.
Cod produs
39129
Culoarea dominantă
verde
Producător
5five Simply Smart
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
10,5
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
13
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel