Cana DOLCE VITA, 340 ml

  • Cana de designer pentru băuturile tale preferate
Cana DOLCE VITA, 340 ml
34,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cana este realizată în stil etnic . Datorită aspectului său atractiv, va fi perfecta pentru băutul zilnic de cafea sau ceai. Probabil că mulți dintre noi avem o cana din inimă în casă sau birou, care din anumite motive este cea mai apropiata de noi. Pot exista multe motive pentru aceasta. Una dintre ele poate fi faptul că am primit-o cadou, alta că am câștigat-o ca premiu la un concurs și alta că am făcut-o singuri la un atelier de ceramică.

Cine ar fi crezut că și noi acordăm atâta atenție unor astfel de chestiuni? Seria noastră este o colecție de bucătărie care captivează prin designul său referindu-se la rădăcinile etnice . Modelele unice, atractive , forma și designul atrăgătoare sunt caracteristicile definitorii ale acestei serii. . Cănile de porțelan din colecția prezentată încântă și ele prin măiestria lor. Modelul care apare pe vase va fi cu siguranță o completare atractivă pentru amenajarea bucătăriei și a sufrageriei .

Cănile din această serie sunt fabricate din porțelan de înaltă calitate . Alte produse din colecție se vor potrivi perfect cu cănile prezentate, creând o veselă coerentă, cu adevărat stil etnic , care cu siguranță va atrage atenția.

Caracteristicile produsului:

  • cană din colecția elegantă etnică,
  • culori unice, atractive,
  • are o capacitate mare,
  • a fost realizata din porțelan de înaltă calitate,
  • produs al mărcii franceze Secret de Gourmet.
Cod produs
40135
Latime (cm)
8
Diametru (cm)
7,5
Culoarea dominantă
mare
Producător
Secret de Gourmet
Material dominant
ceramică
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Capacite
340 ml
Inaltime (cm)
8
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel