Set umerase din lemn, 4 bucati, ZELLER

  • Set de patru umerase albe
Set umerase din lemn, 4 bucati, ZELLER
Set umerase din lemn, 4 bucati, ZELLER
Set umerase din lemn, 4 bucati, ZELLER
Set umerase din lemn, 4 bucati, ZELLER
Set umerase din lemn, 4 bucati, ZELLER
Set umerase din lemn, 4 bucati, ZELLER
Set umerase din lemn, 4 bucati, ZELLER
74,99 RON
/ set brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umerașe, 4 elemente, alb Zeller îți va menține garderoba în perfectă ordine. Nu este un secret pentru nimeni că aceleași umerase sunt un mijloc de obținere a hainelor perfect organizate și a unui aspect îngrijit al garderobei. Un set de patru umerase vă va oferi efectul unei gospodine perfecte. Modificați aspectul garderobei dvs. numai cu ajutorul umeraselor! Umerașele din lemn se pot lăuda cu o durabilitate remarcabilă. Umerii perfect profilați nu strâng hainele, iar bara transversală vă permite să depozitați pantaloni, rochii sau fuste.

În plus, cârligul metalic este extrem de solid, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea accidentală. Setul de umerase de la Zeller va fi perfect in garderoba adultilor si copiilor. Puteți agăța jachete, cămăși, rochii, pantaloni și fuste pe umerase. Tăieturile speciale pe umeri vor elimina problema frecventă a alunecării hainelor, iar culoarea albă se va potrivi perfect în interioarele scandinave sau industriale. De menționat că marca Zeller este renumită pentru soluțiile bine gândite și folosește materiale de cea mai înaltă calitate în producția de elemente de design interior.

Caracteristicile produsului:

  • setul include 4 umerase ,
  • aceleași umerase vor face ca interiorul dulapului să arate îngrijit,
  • umerasele sunt din lemn,
  • cârligul metalic va garanta soliditatea și durabilitatea,
  • perfect pentru depozitarea cămășilor, fustelor, pantalonilor sau rochiilor,
  • conceput pentru garderoba pentru adulți și copii.
Producător
Cod produs
40288
Culoarea dominantă
alb
Producător
Zeller
styl
b & w
Material dominant
lemn
Latime (cm)
43,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel