Carafa din sticla pentru bauturi reci, 900 ml

  • Va facilita servirea unei limonade delicioase și răcoritoare
Carafa din sticla pentru bauturi reci, 900 ml
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Carafa din sticlă cu închidere prin clemă este unul dintre acele accesorii care nu ar trebui să lipsească pe masă în timpul verii. Va fi perfecta în zilele caniculare ca o sticlă pentru a servi limonadă sau alte băuturi reci. Capacul convenabil al carafei va proteja băutura împotriva pătrunderii insectelor înăuntru, astfel încât să o puteți pune cu ușurință pe masa in grădină în timpul întâlnirilor de vară cu cei dragi.

Designul său complet universal o face să se potrivească într-un grad similar cu natura într-o grădină și la o întâlnire de afaceri în sală de conferință. Deține până la 900 ml de lichid . Pe lângă calitățile sale funcționale, carafa, datorită formei practice a gâtului, este foarte la îndemână și ușor de prins cu o singură mână . Datorită acestui fapt, nu are nevoie de ureche sau de vreo altă prindere.

Pentru a face limonadă răcoritoare , trebuie doar să adăugați în apă lămâie proaspăt feliată sau alte citrice și câteva frunze de mentă, adăugați puțină miere sau zahăr brun, apoi se toarnă apă și se acoperă cu un capac, ca să nu intre nimic din exterior înăuntru. O astfel de limonada cu siguranță va satisface și va împrospăta pe toți cei însetați , nu numai în timpul căldurii verii, ci și în serile lungi de iarnă.

Caracteristicile produsului:

  • carafă de sticlă cu închidere cu clemă albă,
  • este perfecta pentru a servi vara, băuturi răcoritoare,
  • capacitatea mare a vasului, 900 ml,
  • este din sticlă transparentă,
  • designul universal se potrivește cu orice veselă,
  • vas ușor de curățat,
  • produs de marcă de la producătorul german ZELLER.
Producător
Cod produs
40322
Diametru (cm)
10
Culoarea dominantă
transparent
Producător
Zeller
Material dominant
sticlă
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Inaltime (cm)
27
Capacite
900 ml
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel