Recipient pentru condimente, Ø 5 x 8,5 cm, ZELLER

Recipient pentru condimente, Ø 5 x 8,5 cm, ZELLER
59,99 RON
/ buc. brut
Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un mic suport pentru condimente din sticlă, Zeller. Un suport pentru condimente este unul dintre accesoriile de bucătărie care poate fi extrem de funcțional în viața de zi cu zi. Daca ai recipientul potrivit pentru un anumit condiment, poti fi sigur ca nu vei adauga in supa mai multa sare decat doresti, iar sosul nu va fi prea piperat pentru ca pur si simplu nu s-a varsat dintr-o punga.

Datorită condimentelor, conținutul acestora nu își pierde aroma și fluiditatea pe tot parcursul utilizării. Nimănui nu-i place când sarea se transformă într-un bulgăre de sare. De asemenea, puteți păstra cacao sau scorțișoară, care va fi mai convenabil să le adăugați la cafea sau deserturi din dozator.

Recipientele de condimente pot fi, de asemenea, folosite ca decor pe masa ta. Diverse variante de culoare și o varietate de forme le permit să fie afișate în centrul mesei ca decorațiuni. Utilitate și aspect plăcut într-unul - acestea sunt articolele care ne plac cel mai mult.

Un set de recipiente pentru condimente poate fi, de asemenea, o soluție grozavă de cadou pentru o persoană care tocmai își finalizează noul apartament, iar tu cunoști gusturile bine. Recipientele pentru condimente sunt unul dintre ultimele lucruri la care ne gândim atunci când decoram o bucătărie.

Caracteristicile produsului:

  • recipient de condimente cu un capac cu orificii de distribuire,
  • aspectul decorativ îi permite să fie afișat pe masă ca ornament,
  • o idee bună de cadou pentru o persoană dragă,
  • convenabil de utilizat, cu el vei folosi întotdeauna cantitatea potrivită de condimente.
Producător
Cod produs
40354
Diametru (cm)
5
Culoarea dominantă
antracit
Producător
Zeller
Material dominant
sticlă
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
mana de spalat
Inaltime (cm)
8,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel