Suport de cuțite, bambus, ZELLER

  • Execuția estetică a materiilor prime naturale
Suport de cuțite, bambus, ZELLER
Suport de cuțite, bambus, ZELLER
Suport de cuțite, bambus, ZELLER
Suport de cuțite, bambus, ZELLER
189,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suportul de cuțite cu inserție de depozitare este un element inseparabil al oricărui echipament de bucătărie. Indiferent dacă ești bucătar profesionist sau gătești singur acasă, cuțitele de bucătărie sunt unul dintre cele mai necesare articole din bucătărie. Indiferent dacă doriți să pregătiți un sandviș la micul dejun, carne la prânz sau o salată la cină - cuțitul potrivit și precis este baza succesului fiecărui bucătar.

Suportul estetic creat de Zeller este o combinație de funcționalitate și estetică. Forma ergonomică asigură blochează stabilizarea și nu ocupă mult spațiu. Face menținerea bucătăriei ușoară din punct de vedere igienic.

Suportul dreptunghiular este realizat din 100% bambus , care este foarte durabil și rezistent la umiditate. Este o soluție extrem de estetică care va adăuga farmec bucătăriei tale, indiferent de decor. Este, de asemenea, o idee de cadou excelentă și extrem de practică. Cuțitele prezentate în imagine nu sunt de vânzare. Sunt folosite pentru prezentare.

Caracteristicile produsului:

  • o soluție practică pentru orice bucătărie,
  • din bambus,
  • protecție eficientă a lamelor împotriva tocirii,
  • se va asigura că cuțitele sunt întotdeauna la îndemână
  • este din cea mai recentă colecție Zeller,
Producător
Cod produs
40395
Culoarea dominantă
maro
Producător
Zeller
Material dominant
bambus
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
23,5
Metoda de ambalare
nu necesita asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel