Umbrela de gradina ANZIO, 230 cm

  • Umbrela de gradina ANZIO, 230 cm
Umbrela de gradina ANZIO, 230 cm
Umbrela de gradina ANZIO, 230 cm
Umbrela de gradina ANZIO, 230 cm
Umbrela de gradina ANZIO, 230 cm
Umbrela de gradina ANZIO, 230 cm
Umbrela de gradina ANZIO, 230 cm
479,99 RON
159,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 67% (320,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umbrela de gradina ANZIO, 230 cm este unul dintre acele lucruri care nu pot fi uitate atunci cand planificati amenajarea unei gradini sau terase. Un ajutor oriunde nu ajung ramurile copacilor și arbuștilor, creând o protecție naturală împotriva razelor solare, și astfel arsurile sau insolația pielii. Prin urmare, merită să alegeți cu atenție o umbrelă de grădină.

Acest lucru se aplică în special verificării parametrilor săi, cum ar fi înălțimea sau diametrul, astfel încât învelișul să arunce o umbră suficient de mare asupra zonei de interes. Metoda de instalare și setare este, de asemenea, importantă. Umbrela de grădină este realizată din module detașabile, datorită cărora poate fi amplasată rapid și convenabil într-un suport, precum și cu ușurință luată cu tine în campinguri și la mare. Modulele individuale sunt conectate cu elemente de fixare puternice care protejează umbrela împotriva răsturnării chiar și în zilele cu vânt.

Suportul are o intrare înaltă pentru tubul umbrelei. De asemenea, are un buton pentru restrângere rapidă atunci când nu este utilizata. Un cadru solid care susține husa umbrelei garantează o stabilizare adecvată, în ciuda dimensiunilor sale mari. Culorile vii, in schimb, fac din umbrela de gradina o diversificare perfecta a amenajarii gradinii.

Caracteristicile produsului:

  • o umbrelă de grădină pliabilă,
  • are un cadru metalic care este durabil și stabil,
  • diametrul mare va oferi suficientă umbră pentru câteva persoane,
  • culorile atractive se potrivesc perfect cu alte accesorii de aranjare,
  • baza umbrelei nu este inclusa, trebuie achizitionata separat,
  • un produs de marcă al apreciatei companii franceze Hesperide.
Producător
Cod produs
40626
Material dominant
poliester
Diametru (cm)
230
Culoarea dominantă
roz
Inaltime (cm)
220
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel