Recipient din ceramică argintie GLIMMA, Wenko

  • Suport din argint ceramic pentru perii
Recipient din ceramică argintie GLIMMA, Wenko
Recipient din ceramică argintie GLIMMA, Wenko
Recipient din ceramică argintie GLIMMA, Wenko
Recipient din ceramică argintie GLIMMA, Wenko
Recipient din ceramică argintie GLIMMA, Wenko
Recipient din ceramică argintie GLIMMA, Wenko
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Un suport pentru periuță de dinți este un echipament aparent simplu, dar extrem de util în fiecare baie. Cineva ar putea spune că un pahar obișnuit și-ar putea îndeplini funcția, dar credem că este mai bine să alegeți un suport care să vă satisfacă așteptările din toate punctele de vedere. Produsul nostru nu este doar o garanție a funcționalității, ci și, și poate mai presus de toate, un decor care va face interiorul fiecărei băi mai atractiv. Datorită acestuia, veți găsi întotdeauna pensulele în același loc și nu veți fi expuși germenilor de pe rafturi sau lavoar.

Suportul periuței de dinți de la marca WENKO este un produs dovedit, realizat din materiale de cea mai bună calitate . Brandul a oferit mai multe variante din care să poată alege, astfel încât toată lumea să poată ajusta materialul, culoarea și forma la decorul băii lor.

Pentru o lungă perioadă de timp, acordăm atenție aspectului chiar și detaliilor mici ale echipamentelor, care sunt îndeosebi pentru a îndeplini o funcție dată. Acesta este cazul cu prosoapele, un coș de rufe sau chiar hârtie igienică. Deci, de ce să nu vă gândiți la un suport de periuță de dinți potrivit. Acest suprt, în ciuda simplității sale, este cu siguranță practic și atractiv din punct de vedere vizual , complement al băii dvs.

caracteristici ale produsului:

  • suport de periuță de dinți estetic,
  • un decor mic, dar fermecător al fiecărei băi,
  • garanția calității mărcii WENKO,
  • pentru a proteja periuțele de dinți împotriva germenilor.
Producător
Cod produs
40840
Culoarea dominantă
argint
Producător
Wenko
Material dominant
ceramică
Lungime (cm)
9
Inaltime (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel