Perdea de duș Concrete, Poliester, 180x200 cm, WENKO

Perdea de duș Concrete, Poliester, 180x200 cm, WENKO
Perdea de duș Concrete, Poliester, 180x200 cm, WENKO
Perdea de duș Concrete, Poliester, 180x200 cm, WENKO
Perdea de duș Concrete, Poliester, 180x200 cm, WENKO
159,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Perdea de duș Concrete, WENKO. O perdea de duș din material hidrofug garantează o podea uscată după duș. Se poate îmbina armonios cu interiorul sau poate fi accentul principal în baie, conferindu-i un caracter complet nou și schimbând stilul. Tot ce aveți nevoie este o perdea nouă și prosoape asortate de culori pentru a transforma complet camera, de exemplu într-un nou sezon.

Perdeaua de duș marca germană Wenko este fabricată din poliester impermeabil și extrem de durabil . În plus, poate fi spălat într-o mașină de spălat la 30 de grade Celsius. Un astfel de material garantează că perdeaua este igienică și că bacteriile și mucegaiul nu se dezvoltă pe ea. În plus, cortina nu este vizibilă la calcar și sedimente, care apar adesea pe cabine de duș. Tema modernă a betonului este completarea perfectă pentru orice anotimp și va conferi băii un caracter industrial.

Perdeaua de duș este echipată cu 12 roți pentru montare pe o bară . Aceasta permite instalarea sa ușoară și rapidă. Pentru ca perdeaua de duș să dureze mai mult și să arate impecabil, nu uitați să o lăsați deschisă după fiecare baie. Prin urmare, se va usca rapid și își va păstra proprietățile.

Caracteristicile produsului:

  • Perdea de duș Concrete
  • dimensiuni: 180 x 200 cm,
  • fabricat din poliester durabil, lavabil la mașină, 30 grade Celsius,
  • echipat cu 12 roți pentru a fi montat pe bară,
  • produs al cunoscutului brand german Wenko.
Producător
Cod produs
40962
Culoarea dominantă
gri
Producător
Wenko
Material dominant
poliester
sposób zawieszania
kółka
Lungime (cm)
180
Latime (cm)
200
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel